Case de pariuri live


Information

Added: 2018-08-16
Category: blogul

Tags article


foto
Betflag Italia

foto
Cele mai bune case de pariuri


Case de pariuri live

Înainte de a plasa un pariu, poți verifica cotele, care reprezintă probabilitatea unui rezultat sportiv și te ajută să estimezi cât de mult poți câștiga cu un pariu. NetBet îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a anula această promoţie în orice moment.

În caz contrar, bonusul şi orice câştiguri generate de bonus vor fi anulate. Jucătorii trebuie să completeze rollover-ul înainte de a înregistra cerere de retragere (sau de a transfera fonduri către alte platforme NetBet). Cerinţele de pariere aferente bonusului trebuie îndeplinite în termen de 60 de zile din momentul efectuării depozitului.

Pariurile stabilite după ce bonusul a expirat nu contribuie la îndeplinirea cerințelor de pariere. Din momentul utilizării codului bonus în secţiunea Casierie, jucătorii vor avea la dispoziţie 24 de ore pentru a efectua un depozit. Pariurile cashout NU vor contribui la îndeplinirea cerinţelor de pariere aferente bonusului.

Pariurile de tip Forecast/Tricast plasate pe cursele de cai NU vor contribui la îndeplinirea cerinţelor de pariere aferente bonusului. Pariurile multiple, plasate pe acelaşi eveniment nu vor contribui la îndeplinirea cerinţelor de pariere. Jucătorii care au beneficiat de ofertele anterioare de bun venit nu sunt eligibili pentru această promoție.

De îndată ce bonusul aflat în așteptare este stabilit, fondurile corespunzătoare depozitelor efectuate vor trece înapoi în balanța reală CASH. Te sfătuim să completezi cerinţele de pariere aferente fiecărui bonus în parte înainte de a efectua un nou deposit. Disponibilă pentru meciurile de fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheață și baseball, așa că nu mai sta pe gânduri!

Top