Case de pariuri sportive


27 Februarie 2012

Pentru cei care bursa nu este un mediu prea prietenos castigurilor din lipsa unei experiente,pariurile sportive sau casinourile raman alternativa mai accesibila unde norocul si inspiratia asociate unei sume mici poate aduce castiguri substantiale. Acest articol are scopul de a va induce atitudine corecta fata de pariurile sportive. Parerea oamenilor este impartita atunci cand se face referire la pariurile sportive. Unii dintre ei (non-pariori) privesc pariurile ca pe un joc de noroc. Ei cred ca norocul reprezinta un factorul preponderent al pariurilor sportive si ca avantajul caselor de pariuri le face pe acestea castigatoare in toate cazurile. Ceilalti vad pariurile sportive ca pe investitie.

Revenind la suportul auto pentru iPhone 4S, pot spune ca am cautat de data asta variante direct pe siteul oficial Apple. Am zis ca indiferent cat costa, macar bun sa fie. Din pacate nimic nu m-a multumit pentru ca multe dintre ele veneau si cu diverse accesorii sau facilitati care pur si simplu nu ma interesau. Nu am nevoie nici de modulator FM si nici de incarcator auto. Vroiam doar un suport auto bun, iar cele de la Navigon pe langa faptul ca nu prea se mai afla pe stocurile retailerilor roamani, nici nu m-au atras in mod deosebit, mai ales ca bratul de prindere mi se parea foarte scurt. As aprecia foarte mult un suport auto cu mufa incorporata de incarcare a telefonului, dar momentan nu am gasit asa ceva.

Dar totusi care-i treaba cu ordonanta aia in care se specifica obligativitatea prezentei la sediu pt ca altfel risti amenda intre 5000 si 10000. Chiar au fost persoane care au confirmat ca au fost amenintati de inspectori ca daca nu se prezinta la sediu risca amenda 10.000. Probabil au calculat ca 5.000 pt pariat si 5000 pt ca nu te-ai prezentat.

citat: Chiriaşul ales în august 2011 a fost Angel Dorin Ilca. „Am făcut contract pe un an prin agenţia imobiliară Protar Impex, iar chiria era 380 euro pe lună plus garanţie de 500 de euro pe care mi-a plătit- pe loc. Contractul de chirie începea de pe 15 august”, ne explică acesta.

Siguranta datelor. Un alt aspect important in cazul pariurilor online este siguranta detaliilor publicate la inregistrare si depunere. Aceasta problema poate sa fie una inexistenta in cazul in care alegem agentie sigur si credibil, care totdeauna foloseste cele mai moderne tehnologii de securitate, folosite chiar si de cele mai mari banci, datele tuturor clientilor fiind in siguranta deplina. Aceste agentii de pariuri sportive mari nu transmit nici data datele clientilor altor parti, oferind securitate maxima.

Top