array(14) (
  "artid" => string(2) "12"
  "docatid" => string(1) "3"
  "arttitle" => string(29) "Cele mai bune case de pariuri"
  "artheader" => string(29) "Cele mai bune case de pariuri"
  "artseolink" => string(29) "cele-mai-bune-case-de-pariuri"
  "artimg" => string(13) "stencil12.jpg"
  "artcache" => string(32) "yis2mvhn7azt56feorbp8xuc1ld49jg3"
  "artpreview" => string(403) "Cele mai bune case de pariuri Daca observati din imagine suntem pe tab-ul cu Sport” si avem acces la serviciile dipsonibile aici care sunt in principiu pariuri si pariuri live. Abordat de comunitatea pariorilor din România pe această temă, Tudor Simota, Directorul General al Direcţiei Generale de Supraveghere şi Control, a încheiat speculaţiile anunţând că dreptul de operare al fiecărei."
  "artcontent" => string(1691) "<p>Cele mai bune case de pariuri</p>

<p>Daca observati din imagine suntem pe tab-ul cu Sport” si avem acces la serviciile dipsonibile aici care sunt in principiu pariuri si pariuri live. Abordat de comunitatea pariorilor din România pe această temă, Tudor Simota, Directorul General al Direcţiei Generale de Supraveghere şi Control, a încheiat speculaţiile anunţând că dreptul de operare al fiecărei agenţii de pariuri online va fi prelungit până la împlinirea unui an de la data în care, iniţial, a primit licenţa. Unii jucători pot reuși să parieze cu limite ridicate pentru un timp destul de mare, dar cele mai multe sunt limitate repede atunci când 888 își dă seama că ești acolo să câștigi, și nu doar pentru distracție.</p>

<p>888 pune mare accent pe modul în care se plasează pariuri și se ridica eventualele câștiguri - totul se realizează în cele mai bune condiții. Nu stim daca il putem numi dezavantaj, de vreme ce majoritatea caselor de pariuri nu au asa ceva, insa un alt incovenient este ca 888sport nu benef …"
  "artpubdate" => string(19) "2018-08-16 15:38:00"
  "artviews" => string(1) "0"
  "artactive" => string(1) "1"
  "catname" => string(6) "blogul"
  "catseolink" => string(6) "blogul"
)