Locul al doilea contează, dar performanța este groaznică, a spus Vadlejch. Așteaptă o descoperire

Vadlejch a trimis prima aruncare la finala de deschidere a bărbaților de 79,88 metri. Și nu mai era posibil. La a treia încercare, el a învârtit o linie de 80 de metri, dar a pășit.

„Am fost al doilea concurent în tabel, așa că, practic, am confirmat presupunerile de hârtie și 11 puncte sunt importante pentru echipă. Dar performanța este groaznică, nu sunt mulțumit de asta ”, a spus el.

The World World Vice-Champion 2017 a ajuns până acum la 85,75 metri la Memorialul Odložil în iunie a acestui an. În următoarele patru curse a evoluat între 81 și 84 de metri, dar se gândește mult mai departe. La urma urmei, se apropia de linia magică de 90 de metri în anotimpurile anterioare.

Era mulțumit de antrenamentele sale înainte de a pleca în Polonia.El a crezut că în Bydgoszcz sezonul se va “rupe” și sulița lui a zburat.

Dar nu s-a rupt. “Tehnic am fost complet în funcție”, a spus el. “Există o putere uriașă, dar nu o pot direcționa într-un Javelin.” echipele aruncă doar patru serii).Toate celelalte doisprezece stinci, însă, au rămas în urmă maximele lor în acest an, unele chiar semnificativ.

„În mod paradoxal, a fost adevărat de mai multe ori în trecut că atunci când condițiile sunt rele și nimeni nu aruncă, arunc”, a spus Vadlejch. . „Dar dacă nu am tehnica de a arunca, așa cum este astăzi, atunci este foarte greu să mă întorc în patru aruncări.

Pentru a schimba toate acestea, este nevoie de un singur lucru: să mărunțiți forma cu o cursă hilară. >

“Așa funcționează pentru noi”, a asigurat el. “Cine are cel puțin puțină amintire pentru a se mișca, de îndată ce aruncă în cursă o aruncare de bună calitate, tehnic hilară, corpul își amintește și atunci trebuie doar să o lovești și mai bine.”

Sparingpartner Petr Frydrych anul trecut, după o căutare de un an, a prins în ultima cursă înaintea Campionatului Mondial de la Londra.

“Pete a reîmprospătat-o ​​în calificările de la Londra și a confirmat-o cu o medalie de bronz în finală”, a amintit Vadlejch.

Are aproape două luni pentru a se înscrie în Campionatul Mondial de la Doha din acest an.

„Acum mă așteaptă Diamantele din Birmingham și Zurich, urmate de o pregătire mai lungă pentru Doha.Trebuie să continui să fac ceea ce fac și se va potrivi ”, crede ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *