Vadlejch nu a aruncat 80 de metri la Campionatul European și a terminat pe locul doi

Regatul vicecampionului mondial, Vadlejch, a confirmat previziunile sale de hârtie, dar a fost departe de maximul sezonului de 85,75 metri.

El trebuie să îmbunătățească cele mai bune performanțe ale anului pentru a ataca Weber-ul favorit. Și-a trimis sulița cu 14 centimetri sub 87 de metri și a decis să câștige. „Tehnic, am fost complet pregătit.Există o mare cantitate de putere acolo, dar nu o pot direcționa într-o suliță ”, a adăugat el. Reprezentantul ceh Eliška Staňková a aruncat o dreaptă cu 54 de metri, adică cu aproape cinci metri mai puțin decât maximul ei în acest an, și a terminat pe locul nouă. Zuzana Hejnová, favorita obstacolelor de joi, a avut cel mai rapid timp de 55,80, deși alerga reținută și trădase pe penultimul obstacol.

„Nu sunt complet satisfăcut. Am considerat că trebuie să mă încălzesc pentru mâine. Nu am reușit, poate am subestimat-o puțin, am vrut să economisesc cât mai multă putere. Am călcat destul de mult.Nu am păstrat ritmul pe care îl am, pentru că alergam încet ”, a explicat ea apoi la televiziunea cehă. Vít Müller a reușit obstacolele lungi, care au avut a doua oară în turnee. Ambii reprezentanți cehi au avansat și în cel mai scurt sprint. În timp ce Klára Seidlová a beneficiat de un început bun și a ajuns în finală, coproprietarul recordului ceh Jan Veleba a trebuit să se îngrijoreze de avans.A adormit la început și a compensat pierderea la sfârșit. Cu un timp de 10,51, el a rămas bine în spatele unei performanțe record de 10,16, dar a alunecat de pe locul opt până în finale și va avea o altă încercare. Bariera Lucie Koudelová a ocupat locul zece și singurul punct pentru locul al 12-lea a fost câștigat de decatletul Jiří Sýkora în rândul specialiștilor în obstacole și Marcela Pírková pe două sute. Echipa națională a Cehiei este a patra cu 15 puncte. Doar șapte din douăsprezece echipe vor rămâne în Super League din cauza schimbării formatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *