Satoranský l-a învins din nou pe Veselý, Elhotová este baschetbalistul anului

Din 2002, doar trei personalități s-au instalat pe tron. După cinci ani de la domnia lui Welsch, sondajul a fost întrerupt timp de cinci ani, iar de atunci, doar Satoranský și Veselý au făcut schimb.

Pivot Veselý de la Fenerbahce Istanbul, care a devenit cel mai util jucător al Euroliga, s-a încheiat după 2012, 2016 și 2017 acum în vigoare antrenori, reprezentanți ai clubului, jurnaliști sportivi și experți în baschet din nou. Jaromir Bohacik de la Nymburk a ocupat locul trei.

Satoranský a reușit să sigileze avansul cu echipa națională la începutul Campionatului Mondial din acest an din China, la începutul sezonului, apoi a jucat 80 de meciuri cu media Washingtonului de 8,9 puncte, cinci asistențe și 3 5 recuperări pe meci. În iulie a fost schimbat pentru Chicago, cu care a încheiat un contract pe trei ani pentru 30 de milioane de dolari.El a câștigat și sondajul din 2013 până în 2015.

„Am crezut că nu voi câștiga. La urma urmei, dacă ești MVP Euroleague, este ciudat că vei ajunge pe locul doi în Cehia. Cred că Honza a meritat și mai mult în acest sezon “, a declarat Satoranský jurnaliștilor.„ Îmi pare rău că nu poate fi aici și să se pregătească pentru Campionatul Mondial alături de noi. A avut un anotimp minunat. Nu s-a întâmplat niciodată în istorie ca Cehia să devină MVP Euroliga. L-am jucat timp de doi ani și știu cât de dificil este ”, a adăugat Satoranský. De obicei, mă aștept să fie între mine și Honza Veselý. Mai degrabă, îl consider ca un eveniment social și să celebrez baschetul pentru tot anul.Și cred că am avut ceva de sărbătorit anul acesta ”, a adăugat Satoranský. De la Letna la Namesti Miru au călătorit cu tramvaiul istoric. „A fost elegant. A trebuit să ne grăbim repede după meci, dar din nou nu am mai avut astfel de acțiuni comune și, în sfârșit, avem o rochie formală în care să pară profesionistă ”, a adăugat Satoranský. .Chiar anul trecut, a câștigat Alena Hanušová, care în momentul în care Elhotová a ratat cea mai mare parte a sezonului din cauza nașterii fiului ei Daniel și a revenit la meciurile finale. Euroliga, unde jucătorii USK Praha au terminat pe locul trei. La Campionatele Europene din iunie, cu o medie de 13,3 puncte din trei meciuri, al doilea din echipa cehă a fost în spatele căpitanului Romana Hejdova (15,3). Fiul meu este cel mai multumit. Este inima mea, aș respira pentru el. Asta are fiecare mămică.Viața mea personală este într-un moment înalt și cred că se reflectă și în baschet ”, a spus Elhot. Julia Reisinger, care a câștigat liga Spaniei cu Girona și a obținut premiul pentru cea mai bună jucătoare a seriei finale cu Avenida Salamanca, a ocupat locul doi. Dar ea și-a pierdut EuroBasket-ul din cauza unei accidentări.

Luboš Kovář din Svitavy și Simona Sklenářová din Sparta au fost votate cele mai mari talente. Premiul pentru Antrenorul anului a fost primit de antrenorul israelian al reprezentanților cehi, Ronen Ginzburg.Ondřej Dygrýn și Kamila Hošková au câștigat cea mai bună categorie de baschet de 3×3. , Dagmar Pošvářová, Jana Stibůrková Menclová, Ivana Třešňáková și Alena Weiserová.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *