Betano

Nu exista taxe de depunere, iar valoarea minima a depozitului este de 10 ron. Nu exista informatii despre existenta unui depozit maxim. De obicei, daca exista, este foarte mare, asa ca nu ar trebui sa fie ceva de care sa va faceti griji.

Optiunile de retragere sunt aceleasi cu optiunile de depunere. De asemenea, nu exista taxe de retragere, insa suma minima de retragere este de 15 RON. Pariul minim pe site este de 0,10 ron, iar castigul maxim potential este de 500 000 RON. Nu suntem constienti de niciun termen in ceea ce priveste pariurile maxime.

Nu am putut gasi alte informatii decat o lista scurta de Metode de plata securizate in partea de jos a paginii de pornire Betano.

Ca atare, celelalte informatii pe care le obtinem sunt obtinute de pe alte site-uri si, desi am facut tot posibilul pentru a obtine cele mai exacte informatii, nu am lua aceste informatii asa cum s-a oferit.

Acest lucru se datoreaza faptului ca, daca exista modificari aduse site-ului de la inregistrarea acestor sume, nu am sti din cauza neglijentei Betano in acest punct.

Asa cum este, optiunile de plata Betano toate par perfect rezonabile. Cu toate acestea, a explica ce este oferit clientilor este o necesitate pentru orice site de pariuri.