Efortuna

Necesarul de cifra de afaceri pentru aceasta oferta este valoarea de 12 (douasprezece) ori depunerea dvs. calificata. Doar cupoane dintr-un eveniment vor fi luate in considerare la calculul pariurilor. Pentru ca pariurile sa numere spre rotatie: pariurile trebuie sa contina selectia de cote de cel putin 2; pariurile plasate pe pietele de handicap asiatice, linia de gol si linia de bani de baseball, atat in pre-joc, cat si in joc, nu conteaza pentru nicio cerinta de rol. Pariurile plasate pe jocuri virtuale vor avea in vedere orice cerinta de rol.

Bonusurile si castigurile anulate in mod eronat sau intentionat nu pot fi rambursate. Ofertele noastre sunt destinate jucatorilor de agrement si EFortuna isi rezerva dreptul de a exclude anumite promotii de cont (inclusiv afiliatii) din promotie. EFortuna isi rezerva dreptul de a anula oricand promotii sau oferte bonus, de orice fel, fara notificare prealabila. Data de incheiere a promotiei: 31 august 2019.

EFortuna este o casa de pariuri online care a reusit sa apara datorita numeroaselor oportunitati pe care le pune la dispozitia utilizatorilor sai.

Este una dintre cele mai interesante companii care opereaza pe piata jocurilor de noroc online si a reusit de-a lungul anilor sa realizeze o mare parte din aceasta piata.