În Olomouc înainte de duelul cu Karvina ascuțită: Sunt mai bune decât poate părea

Fiul lui Simon Falta, în vârstă de 18 luni, s-a îmbrăcat în cizmele mari de fotbal ale tatălui său la dressingul fotbaliștilor olomouci. Portarul Miloš Buchta, extinsul Tomáš Zahradníček, atacantul Martin Nešpor și mijlocașul Lukáš Greššák, care trebuiau să se transforme în ultimul meci câștigător la Liberec în minutul 18, trebuiau să ia parte la antrenament. Doar fundașul stâng Michal Vepřek rămâne cu mușchiul gambei în concediu medical. Slavia, la Liberec) și o dată acasă (cu Zlín) are un solid șase puncte în tabelul adevărului, plus trei.Și, în sfârșit, o remiză mai ușoară înainte: astăzi (17.00) o va provoca pe ultima Karviná care a câștigat doar un punct până acum. Dar pentru ultima oară împotriva maestrului Slavia.

În tranșee, ea a supraviețuit armelor, inclusiv un penalty, și nu a reușit să tragă singur la poartă. Dar într-adevăr mai ușor? Nici măcar nu vor să audă asta în Olomouc.

Știu că poziția adversarului este confuză, că Karvina este mai bună decât ar putea părea. „Nu putem spune că Karviná este un oponent slab, dimpotrivă. Am încercat să pregătim întreaga săptămână, astfel încât să nu o subestimăm. Meciul va fi mult despre lupte “, a declarat antrenorul Radoslav Látal. „Jocul se bazează pe muncă onestă și defensivă. Acesta va fi un meci similar cu Liberec. ”

Karviná, salvat în retrogradarea din sezonul trecut, nu este într-o formă proastă.În Boleslav, cu Ostrava și Pilsen au jucat meciuri bune, deși au pierdut întotdeauna golul. „M-a surprins în Pilsen, a jucat fotbal ofensiv, a împins-o, a pus-o pe Pilsen sub presiune. Chiar și Slavia a jucat un meci excelent, nu ne așteptăm la nimic ușor ”, repetă Látal. defensivă Dreksa), jucați activ. „Mergem la Olomouc pentru a înscrie puncte, dar trebuie să evităm greșelile. Radek Látal este un antrenor pragmatic, iar zero în spate este o prioritate pentru el. Acest lucru este dovedit de ultimele trei meciuri ale Olomouc – victoria 1: 0 împotriva lui Zlín, pierderea 0: 1 la Slavia și victoria 1: 0 la Liberec.Când facem față agresiunii domestice, avem o șansă ”, relatează Straka. “Sigma este de bună calitate, foarte neplăcut.”

Karvinský terminatorul Janečka a prins viață după ce a sărit în Slovacia natală și nu în mijlocul apărării, dar backupul arată o gamă uriașă de acțiune.

din Sparta Vukadinovič. “Deși băieții au pierdut de trei ori, o mică lipsă de încredere, dar punctul cu Slavia ne dă cu piciorul și următorul meci va fi mai bun”, crede un mijlocaș sârb rapid.

“Am arătat că putem juca împotriva echipelor mari. În Olomouc puteam obține cu ușurință un scor complet “, spune Stoper Daniel Stropek.

Va ​​fi verificat de către Olomouc, Yunis, care se află după prima lovitură.

„Mi-a plăcut și Karviná sub antrenorul Nádvorník.Pentru el a fost foarte crud când a fost concediat. Nu este o echipă ca înainte, când spuneai că va lovi doar și totul va fi despre lupte. Acestea adaugă fotbalistică, va fi un adversar foarte neplăcut “, avertizează Sigma chiar înapoi, Martin Sladký. „Masa este extrem de echilibrată. Sunt ultimii, dar au reușit să o chinuiască pe Slavia. „Vrem să confirmăm trei puncte de la Liberec. Karviná are doar unul, dar știm că nu joacă deloc rău.Ne vom prezenta fanilor noștri care ne vor ajuta și asta trebuie să folosim ”, spune Látal. “Va fi dificil, dar suntem acasă și trebuie să arătăm că avem puterea”, adaugă Sladký.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *