Reiter îl avertizează pe Banik despre boemi: Sunt incredibil de organizați

Fără tensiune suplimentară, fără nervozitate crescută. Rudolf Reiter susține că duelul cu fostul său club nu-i face nimic.

“Îl iau ca un adversar normal”, a spus el. „Știm ce trebuie să facem, pentru că în ultimele două meciuri de acasă am ieșit fără puncte. Deci, rolul nostru numărul unu este clar de câștigat și nu contează dacă vine Bohemka, Sparta sau altcineva. ”El a recunoscut că a fost în contact cu foștii săi coechipieri. „Dar cumva normal. Când ne-am distrat, cu greu ne-am confruntat cu fotbalul, sau mai exact – nu ne-am confruntat cu meciul ”.Performanțele sale cresc de la meci la meci. “Cu toate acestea, el ar putea lua și finalul”, a declarat antrenorul Ostrava, Bohumil Panik. Mai ales ultima dată în Opava de mai multe ori, în loc să încerce să tragă prin portar, el înregistra. Dovada a fost cel de-al doilea gol la Opava, când a putut termina, dar l-a înregistrat pe Carlos de Azevedo, care a șutat în gol. Cred că Ruda va profila și va înscrie goluri “, a spus Panik.

Ce trebuie să schimbe Ostrava pentru a câștiga în sfârșit acasă? „În comparație cu primul meci cu Liberec (1: 2), totul este absolut perfect”, a răspuns Rudolf Reiter. „Performanța împotriva lui Teplice (0: 1) nu a mai fost rea, dar nu am exprimat-o într-un gol sau într-un punct.Așadar, ar trebui să urmărim jocul și să adăugăm goluri. ”În ceea ce privește boemii, Reiter susține că este o echipă extrem de cinstită. „Este incredibil de organizat.Nu este singura persoană care va renunța la ceva sau va renunța la ceva ”, a spus mijlocașul Ostrava. „Atacă și se apără la zece, așa că va fi greu de izbucnit, dar va trebui să găsim niște lacune”. “Nu se întâmplă prea des să pierdem și să câștigăm afară acasă, dar cred că o vom rupe pe terenul nostru acum, va fi o luptă pentru noi și va depinde de noi”, a spus Reiter. > El a adăugat că, bineînțeles, Ostrava ar dori să aibă mai mult de șase puncte după patru runde. “Dar este nevoie de timp pentru că au venit câțiva tipi noi și este nevoie de ceva timp pentru ca automatismele să se așeze”, a spus Rudolf Reiter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *