Tot mai mult, Šustr comandă fotbaliștii lui Brno. Novice a laudat-o pe Krška

Zbrojovka a jucat acasă cu Usti nad Labem 2: 2 vineri, iar la începutul ligii a doua din patru cazuri s-a împiedicat pentru a treia oară. “Cu greu îi poți reproșa jucătorilor că nu lucrează”, a spus antrenorul lui Brno, Pavel Sustr. „Pleacă, deblochează, dar le lipsește liniștea.”

El a făcut până acum neașteptat de nervos un aspirant la procedura de a livra un mic tehnician, pe care Zbrojovka l-a scos în această săptămână dintr-un club modest din suburbiile Brno. Vineri a pornit imediat la bază. “Am vorbit cu autocarul și el mi-a spus că nu am venit să stau pe pasarelă”, a spus Krška. „Mă bucur că am o șansă și sper să nu dezamăgesc.”

Absolut nu. Mijlocașul cu șapte pe spate a fost plin de la început.El a oferit, a inventat, a atacat adesea printre adversari când a atacat. Până la început părea să ardă.

„Sunt obișnuit să urc imediat cu orice pierdere sau pasă a adversarului care nu este chiar minunat. Băieții de aici doresc să rămân mai jos, dar când cineva a aflat, este foarte greu să ieși din asta ”, i-a spus Krška, încercând să-l canalizeze pe antrenor. “Antrenorul vrea ceva și trebuie să mă anunțe. Încerc să fac asta, unul se concentrează, dar, pe măsură ce se oprește, începe să joace ca de obicei. ”Chiar și datorită activității noii ei întăriri, Zbrojovka a avut mâna superioară în prima jumătate. Golul a marcat chiar de la 4.minute mai târziu, Antonín Růsek și Ústí au continuat să se strecoare sub presiunea propriei sale rachete. „Am avut secțiuni în care am reușit să intrăm într-o combinație bună, dar nu aveam probe de var. Trebuie să fim mult mai flămânzi în centru “, a spus Šustr.

Începutul celei de-a doua jumătăți a echipei sale a trecut și atunci i-a fost greu să revină în ritm. De asemenea, pentru că Krška rămase vizibil fără suc. „Am jucat mijlocașul stâng la Lisen, iar când balonul era de partea cealaltă a terenului, puteam să-mi salvez forțele. La mijloc trebuie să fii mereu alert, jucătorul poate veni la el din orice parte.Trebuie să intru din nou “, a spus el.

În cele din urmă, Krška a cerut o înlocuire. „Aș prefera să introduc un jucător proaspăt care să-l poată lupta decât să îl termine. Fiecare jucător ar trebui să fie capabil să-l judece “, a remarcat el. El a fost aplaudat și aplaudat de antrenor. „David a jucat ceea ce ne așteptam de la el. Este foarte bun pe un balon, poate juca baloane verticale, poate rezolva situații de joc. Cred că va fi benefic pentru noi “, a spus Šustr.

Dar nu a putut fi fericit de sfârșitul duelului. Mulțumită lui Lukáš Mager de la Brno, echipa Brno a reușit să conducă conducerea în minutul 81, dar a reușit să se recupereze din penalty. „Mi se pare că ambele tracker-uri au terminat. Dar este vorba despre faptul că jucătorii ar trebui să meargă din ce în ce mai mult.Ei trebuie să învețe că fiecare meci va fi o luptă “, a spus Šustr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *