Șase jucători de hochei au părăsit Budweis. Heřman se încheie după cinci ani

Ne vom lipsi în motor. Čajdy (porecla Martin Heřman) este o milă groaznică, este lucrător la gheață și războinic. Nu voi uita primul sezon pe care Martin l-a interpretat aici cu Straka și Nouza în prima linie. Pe lângă atacantul popular Heřman, care a venit la České Budějovice în 2014, echipa va fi și atacanții Milan Dančišin, Jan Havel, Jan Pushil și apărătorii Vojtěch Doktor și Ondřej Kachyňa.

„Ne-a fost greu pentru toți nume, dar trebuie să îngustăm treptat cadrul. După cinci meciuri de antrenament în care jucătorii de cadre au jucat între ei și două pregătiri în pregătire, am decis asupra acestor șase nume. Martin a lăsat o urmă aici și nici nu este ușor pentru el.Jucătorii care rămân cu noi sunt încă mai buni. Cu siguranță nu este ultima tăiere din echipă, ne vom restrânge încă o dată în rândurile ofensive ”, a spus Ales Totter, antrenorul asistent al motorului.

Acum clubul se adresează acolo unde jucătorii aruncați ar putea continua să funcționeze. Există apariții invitați în alte echipe din Prima Ligă. „De exemplu, Vojta Doktor poate fi pus în juniori. Credem că va exista interes pentru unele dintre numele noastre în Liga I. Vom continua să le urmărim, pentru că ne dorim să avem cea mai largă cadre posibile la sfârșitul sezonului. Nu spun pe toți, dar unii dintre jucători ar putea fi apoi trași înapoi într-o parte importantă a sezonului ”, a spus Totter.Marți, la Milevsko, Motor a pierdut față de Pilsen 1: 2 și joi față de Brno în 4: 6. la echipă. Dar cu o greșeală 3: 3, i-am oferit lui Brno un al patrulea gol și am început-o. Ne lipsește echilibrul de performanță. Rezultatul nu este corect, dar până acum suntem mai preocupați de mișcare și altele ”, a spus Totter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *