Mișcări de hochei: Cometa cu Boleslav a marcat. Růžička va ajuta Sparta?

La prima vedere, mișcările lui Kometa și Mladá Boleslav par cele mai bune. Oamenii din Brno au păstrat echipa actuală (doar Bedřich Köhler pleacă), pentru care conducerea a obținut o întărire mult pariuri sportive ponturi mai interesantă – este Jakub Lev de la Vítkovice.

De ce mai interesant? Pentru că Lev este un jucător de hochei mult mai productiv și creativ. În Brno, ei nu fac niciun secret despre faptul că fac multe promisiuni de la el. “Ar trebui să aparțină jucătorilor-cheie, în principal în activități ofensive și powerlifting”, a spus șeful clubului Libor Zábranský. Și are dreptate, deja puternica Cometă va crește cu un leu.

Noul director sportiv Boleslav, Radim Vrbat, a reușit, de asemenea, o mulțime de sosiri interesante.El a adus în apărarea experimentatului și de succes Martin Ševec de la Liberec, care ar trebui să aducă abilități de conducere, îndrumare pentru cei din spate tineri și, de asemenea, emoții. „Ne-a fost dor de tine”, spune Vrbata.

Cea de-a doua mare captură a lui este David Cienciala de la maestrul Třinec, unde a arătat un potențial imens. El primește mult spațiu în Boleslav. Pe de altă parte, Boemia Centrală face din nou prea multe schimbări, iar întrebarea este dacă aceasta nu va fi contraproductivă.Poate deveni într-adevăr unul dintre efortuna pilonii echipei, așa cum a promis managerul sportiv Michal Broš, care nu a reușit încă să pună la dispoziție o echipă funcțională în funcția sa? “Este un centru cu experiență, un jucător de hochei umil și matur”, se opune Broš.

Růžička a fost cel mai productiv jucător din Chomutov, dar va avea o poziție diferită la Praga și va fi, de asemenea, sub mai multă presiune. Nu i se poate refuza dexteritatea, pe de altă parte, nu are viteză și accent.

Politica de transfer a lui Třinec, care a pierdut Ciencialul, dar a ținut restul personalului împreună, trebuie apreciată.Și mai ales, s-a consolidat în poziția de portar, unde Šimon Hrubec va fi înlocuit de Patrik Bartošák, regele statisticilor pentru partea de bază a sezonului trecut. Portarul Exvítkovice a primit condiții extrem de peste, comparabile cu KHL și este de așteptat să mute nivelul echipei deja de înaltă calitate cu un pas mai mare.

Hradec Králové, care a câștigat Marek Mazance în gol, poate crește într-un stil similar. Aceasta este o mișcare foarte reușită. În plus, Aleš Jergl, care a avut un sezon minunat în Olomouc, vine la atac și se poate aștepta ca performanța lui să crească și mai mult. Angajamentul talentatului Adam Kubík de la Kladno cote pariuri sportive online este, de asemenea, o promisiune.

Cavalerii, pe de altă parte, aparțin cluburilor care sunt încă pasive în domeniul transferurilor.Nu se poate aștepta nici mișcări mari – Jaromír Jágr a anunțat că vrea să parieze în principal pe jucătorii care au câștigat promoția. și Litvínov sau Liberec. Exemplul opus este Pilsen, care a pierdut trei luptători cu experiență Kovář, Kratěna, Nedorost. Alți șapte jucători sfârșesc cu ei, și asta a fost un mare succes în formația. Întrebarea rămâne cum jucătorii noi îi vor înlocui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *