Unchiul a măturat Siniaková, în semifinalele de la Praga există și un excelent Muchová

Muchová a reușit de șase ori să-și slujească adversarul, de asemenea, deoarece tenismenul rus a făcut zece greșeli duble. În setul doi, câștigătoarea Pardubice Junior din 2014 conducea deja 5: 2, apoi a pierdut două jocuri. „M-am relaxat puțin și am crezut că se va întâmpla”, a spus ea. Dar nu a permis drama și a încheiat meciul cu un joc curat după o oră și jumătate de joc.

“Este minunat. Și tot la Praga, asta este o dublă bucurie “, s-a bucurat acuzația antrenorului slovac Emil Miške de la prima semifinală pe circuitul WTA. Muchová a jucat ultima dată în semifinala single-urilor anul trecut la turneul ITF din Olomouc-ul natal.

Fiica în vârstă de 22 de ani a fostului fotbalist Josef Mucha va juca împotriva Bernardei Peraová din SUA, care a eliminat trio-ul turneului online case de pariuri Wang Chiang din China. “Este la îndemână, va fi din nou dificil.Trebuie să câștig forțe “, a spus Muchová.

Strýcová și Siniaková s-au întâlnit pentru a treia oară în sferturile de finală de la Praga și, la fel ca anul precedent, Strýcová a reușit. Dar, în timp ce în 2017 avea nevoie de trei seturi, de data aceasta a dominat și a schimbat cuvântul de potrivire într-o oră și nouă minute.

“Am jucat primul set fără greșeli. Multe lucruri au funcționat, dar nu extrem. De la început până la sfârșit, mi-am păstrat propria mea și a fost suficient ”, a spus unchiul, care este în semifinale la fel ca săptămâna trecută la Istanbul. Adversarul ei în lupta pentru finala va fi participantul elvețian al calificării Jil Teichmannová. “Nu am jucat altfel, nu am jucat în niciun fel și nu știu de ce.Am încercat să o schimb în timpul meciului, m-am luptat cu ea, dar nu am putut să mă aplec deloc pe nimic ”, a spus Siniaková, care a pierdut-o pe compatriotul ei pentru a cincea oară la Praga. „Am rămas fidel tradiției”, a declarat ea.

Květa Peschkeová poate sărbători un hat-trick în dublurile turneului de la Praga. Fostul câștigător de la Wimbledon a avansat în finală cu americanca de origine cehă Nicole Melicharová și au apărarea titlului la îndemână.În finala de vineri, cea mai înaltă pereche se va confrunta cu duo-slovac-rus Viktoria Kužmová și Anna Kalinská. p>

“Cred că mi se dovedește aici. Îmi place să stau acasă și este minunat. Sunt foarte fericit că suntem din nou în finală “, a declarat Peschkeová, după ce a câștigat semifinalele în fața cehilor Denisa Allertová și Tereza Smitková 6: 4, 1: 6 și 10: 8.

Câștigătoare de Wimbledon din 2011 de Peschkeová de trei ori a câștigat turneul de duble doar în holul de la Paris (2005, 2006 și 2014). Dar poate reuși pentru prima dată de Unibet trei ori la rând. “Ar fi interesant. Vom încerca “, a spus proprietarul 32.duble lauri.

Cu Melichar, la începutul anului, au dominat dublurile din Brisbane, dar nu au avut succes de atunci. Au pierdut recent șase din șapte meciuri, de patru ori într-un super tie-break. „Ne-au lipsit întotdeauna câteva mingi. Poate că l-am spart în sfârșit acum “, a spus Peschke. La Praga, au câștigat toate cele trei meciuri într-un super tie-break.

Tenismanul în vârstă de optsprezece ani, Tomáš Macháč, l-a eliminat în mod surprinzător pe Arthur de Greef, campionul apărător din Belgia, la provocatorul de argilă din Ostrava. Turneul opt și 176.el a învins jucătorul lumii după ce a întors două mingi de meci 1: 6, 7: 6, 7: 6, iar după cel mai valoros scalp din cariera sa a avansat în sferturi de finală. , 6: 3 Rusa Ivana Gachova. Clasamentul ceh se va confrunta cu Jannik Sinner, cuceritorul de astăzi al lui Jiří Lehečka, pentru a trece în semifinale. Un alt ceh, Jan Šátral, a fost eliminat și nu a surprins turneul numărul unu al lui Lloyd Harris din Africa de Sud.

Macháč a câștigat până acum patru titluri la circuitul ITF și joacă pentru prima dată la Ostrava datorită unei cărți de provocator sălbatic.Nativul de la Beroun a deviat favoritul De Greef mai întâi de la meciul de la finalul setului doi și apoi și la egalitatea setului decisiv.

Mai multe informații aici: Mai Mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *