Pot refuza bonusul de bun venit oferit de 22Bet

Daca nu doriti sa va jucati cu bani bonus pentru ca doriti sa evitati cerintele de pariere, atunci nu ar trebui sa acceptati bonusul de bun venit. Trebuie sa bifati caseta „Nu vreau bonusuri” atunci cand efectuati o depunere.

Nu este posibil sa transferati fonduri intre diferite conturi. Dupa ce efectuati o depunere, puteti accepta sau refuza bani bonus si aceasta este singura optiune disponibila.
Exista restrictii privind metodele de plata pentru bonusul de bun venit?

Toate metodele de plata va vor permite sa solicitati bonusul de bun venit cu unele exceptii. Cand utilizati criptomonede ca Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin si Dogecoin, nu veti fi eligibil sa solicitati bonusul de bun venit.

Da, jucatorii din unele tari nu sunt eligibili pentru bonusul de bun venit, inclusiv Serbia, Croatia si Ungaria. Toate jocurile contribuie la cerintele de pariere in acelasi mod.

Fiecare joc are propria sa contributie procentuala la cerintele de pariere bonus. Sloturile contribuie 100%, Baccarat contribuie 5%, Poker si Video Poker contribuie 5%, Ruleta contribuie 5%, Blackjack contribuie 5% si Hi-Lo contribuie 5%. Jocurile dealer-ului live contribuie la cerintele de pariere.

Cand primiti fonduri bonus, obtineti de fapt bani gratis pentru a explora jocurile cazinoului pentru costuri mici sau fara costuri. Deci, este intotdeauna bine sa solicitati un bonus si sa va prelungiti sesiunea de joc. Dar inainte de a face acest lucru, trebuie sa va familiarizati cu regulile bonusului si sa vedeti daca este ceva ce puteti realiza sau nu.

Cand primiti bani bonus sunt transferati in soldul dvs. si actioneaza intr-un mod similar ca depozitul conventional pe care il veti face. Singura diferenta este atunci cand joci cu bani bonus, trebuie sa plasezi pariuri pe activitati specifice si acestea sunt supuse cerintelor de pariere.