O provocare engleză pentru miliardari. Există Premier League, o competiție de vis

Deja vineri, el a jucat – și a câștigat – Liverpool, câștigătorul Ligii Campionilor. Sâmbătă, după cel de-al treilea titlu la rând va încerca să alerge supărat pe Manchester City. Primul hit real dintre Manchester United și Chelsea va începe duminică.

Nu puteți vedea cum merge totul?

1 Anglia prin video

Anul trecut, în timpul Cupei Mondiale, legendarul tun Alan Shearer a fost nemulțumit de cum Fotbalul folosește un arbitru video. Nu a înțeles motivele sistemului VAR, a blestemat, a acuzat.În acest an, în calitate de expert în televiziune, încearcă să explice cum funcționează videoclipul și cum îl poate ajuta. Cine ar trebui să justifice VAR? În cele din urmă, Premier League, cel mai bogat și mai conservator concurs din lume, intră într-un proiect revoluționar. Toate cele 380 de meciuri vor fi supravegheate.

  Hattrick?

Manchester City a început sezonul cu o victorie în Supercopa engleză. Liverpool a învins penalty-ul. Nu ar fi surprinzător dacă Premier League ar fi fost luată și pentru a treia oară la rând.Chiar și cu noul scut defensiv Rodrim, care a venit de la Athletics Madrid pentru 1,75 miliarde.

“Nu voi anunța nimic în avans, pentru că vor fi mulți candidați”, a spus antrenorul Pep Guardiola.

Diplomatie deoparte, domnule! Sentimentele sunt cele mai mari preferate, nu au slăbit vara. Pierderea nu este chiar aripa Sana. Dacă nu și-ar rupe ligamentul genunchiului, s-ar fi mutat la Bayern Munchen.

3. Fără cehi

Veste triste pentru fanii fotbalului ceh.Renumitul portar Petr Čech este deja în culise, ca director al Chelsea, pentru că și-a încheiat cariera. Atacantul Matej Vydra (jucat 311 minute în sezonul trecut) pleacă de la Burnley. Niciunul dintre ceilalți jucători cehi nu oferă în prezent pe nimeni al cărui nume ar trebui să îl cauți în cele mai tensionate meciuri.

4 New Chelsea

După cum am menționat portarul ceh, să rămânem la Chelsea o perioadă. Proprietarul său bogat, Abramovici, a decis să încerce să întoarcă vremuri glorioase prin nume consacrate.

A aranjat biroul directorului pentru cehă și l-a așezat pe fostul căpitan Frank Lampard pe scaunul unui antrenor.Echipa de realizare include și alte personalități ale erei de aur: Ferreira, Hilário sau Makélélé. Chelsea vrea un titlu.

5. împușcarea faraonului 

Liverpool caută un titlu din 1990 și când ar trebui să înceteze să aștepte, dacă nu chiar anul trecut…De fapt anul trecut…De fapt acum! El deține o carte de atu pe nume Mohamed Salah, care a fost cel mai bun marcator al ligii de două ori la rând.

“Dacă aș putea, mi-aș schimba imediat trofeul pentru un trofeu de echipă”, nu s-a ascuns buclatul egiptean.Deci, ce crezi că va face Liverpool un tron ​​de această dată? ”

Întrebarea nu este corectă. În ultimii ani, șase nume mari au dominat Premier League, dintre care patru (majoritatea) vor avansa în Champions League.

Ar trebui să le reamintim? Manchester City, Liverpool, Chelsea, Tottenham, Manchester United.

De data aceasta va fi atacat din al doilea val. Este foarte încrezător în Wolverhampton și în special în Everton, care i-a cumpărat lui Iwobi de la Arsenal și miraculosul tânăr trăgător Kean de la Juventus.Aceasta va fi puterea.

7. Succes la cumpărare?

Arsenal a investit cea mai mare parte din această vară. Ultima finalistă a Ligii Europene a plătit 4,5 miliarde de euro! Aproape jumătate stătea Nicolas Pépé, o explozie de tir din Lille.

Sparing Arsenal nu a cheltuit niciodată atât de mulți bani pentru un singur jucător. Manchester United l-a făcut pe Harry Maguire, următorul lui Leicester, cel mai scump apărător din toate timpurile.A costat 2,25 miliarde de coroane.

8. Atac de găini / span>

Când au ajuns în finala Ligii Campionilor în primăvară, ar trebui să încerce Tottenham Roosters să o transforme într-un titlu englez? Da, acesta este planul pe care antrenorul Pochettino i-a subliniat șefilor săi. De aceea au sosit Ndombele, un mijlocaș record din Lyon sau marele adolescent Sessegnon din Fulham.

(Sun) pauză de iarnă

Pentru prima dată, Anglia a decis să oprească competiția în mijlocul sezonului.Nu se numește pauză de iarnă, dar în februarie nu se va juca prea mult. Treptat, el scoate toate cele 20 de echipe. Într-un calendar supraîncărcat, aceasta va ajuta echipa națională engleză să-și odihnească jucătorii cheie.

10. Televizoare mai accesibile

Emisiuni de vineri până duminică. Mai târziu în săptămână. Acesta este programul Premier League, ale cărui drepturi de televiziune sunt deținute de Digi TV și acum și O2 TV. Meciurile sunt disponibile și prin T-Mobile TV. Iti plac loviturile de fotbal?Porniți televizorul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *