Provocare pentru Sáblíková. Legenda olimpică a apărut la fotbalul drapelului

„Dar nu mi-am imaginat că fetele vor apăra 100%”, a oftat Sáblíková după premiera ei pe stadionul Viktorie Žižkov. . Ei intenționează să lupte pentru medalii la turneul de top din acest an. Așa că l-au invitat pe cei mai competenți la antrenament, care au obținut nenumărate medalii. Martina Sáblíková a acceptat provocarea și, împreună cu jucătorii cehi de pe stadionul Žižkov, a încercat cum este să apere sau să prindă o minge importantă dintr-un fundaș.

„M-a surprins incredibil. Martina ar putea să mănânce din toate luptele, are o bază atletică cu adevărat mare.Mulțumesc cuiva, ea ar fi susținută oricărui sport de echipă ”, a admirat Martin Šindler, antrenorul echipei cehe. Legenda cehă a încercat cum să surprindă corect mingea. Și a făcut-o grozav. Singurul lucru care a tulburat-o au fost semnalele repetate.

„Atunci a fost destul de bine și mi-a plăcut mult”, a descris Sáblíková după ora de antrenament. Patinoarul de succes, care a fost baschet în copilărie, a fost și el norocos – steagul este o versiune fără contact a fotbalului american. Un jucător este eliminat atunci când este tras steagul capturat la talie.În acest fel, compoziția dură a unui jucător pe teren, atât de tipic fotbalului american, este înlocuită.

A ajutat publicul

” Semnalele practicate și dexteritatea cu mingea sunt toți factorii decisivi în acest sport. Și desigur atletism, viteză și agilitate. Prin urmare, cu siguranță, am lua-o pe Martina Sáblíková. Dacă ar putea să prindă toate evenimentele noastre pregătite. Cu siguranță ar fi benefică în mișcarea ei ”, adaugă Lenka Vavrisová, unul dintre cei mai mari piloni ai echipei de pavilion ceh, zâmbind.

Ea și colegii săi se vor concentra pe sfârșitul lunii august, când îl așteaptă Campionatul European din Israel. Anul trecut, jucătorii cehi au terminat pe locul patru, anul trecut au ocupat locul 9.loc în Cupa Mondială din Panama – dar au fost a treia echipă din Europa cu cea mai mare succes. În Panama am jucat niște meciuri foarte uniforme și a fost liderul mondial. Credem că putem vinde această experiență acum ”, își dorește Vavrisová.

Echipa de pavilion ceh a invitat chiar publicul să participe la proiectul de crowdfunding de la Hithit, care a fost axat pe donarea de sânge pe lângă sprijinirea echipei naționale .

Suma solicitată de 160.000 CZK a fost deja colectată, iar Martina Sáblíková a ajutat și cu prezența sa.Astfel, echipa națională se poate concentra complet pe pregătirea jocului. Cred că vom reuși și le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat să participăm la campionat. Vom lupta și pentru ei ”, a adăugat antrenorul Šindler. Cu toate acestea, oamenii pot sprijini în continuare echipa achiziționând tricouri, tricouri, rucsacuri sau tricouri din Hithit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *