Halepová nu a oprit nici vrăjitoarea, iar Pliskova nu va fi numărul 1 după Toronto

Troica Mondială Pliskova a avut nevoie de o schimbare mai bună la Toronto decât a avut-o la Osaka după aproape doi ani. Ea nu a funcționat. Iar japonezii au pierdut imediat în redeschiderea controversatei finale a US Open anul trecut cu Serena Williams 3: 6, 4: 6.

Ceea ce este o mare provocare pentru Marie Bouzková, care va contesta legenda și câștigătoarea americană 23 Titluri de single pentru Grand Slam. Pisica ar trebui să înceapă la miezul nopții de la ora de vară a Europei Centrale.

„Bineînțeles că sunt dezamăgită de faptul că Simona a trebuit să renunțe astăzi”, a spus senzația cehă după un sfert final prematur cu un câștigător de la Wimbledon proaspăt.

„Mi-a plăcut foarte mult să joc împotriva ei, chiar dacă doar un set.A fost o experiență grozavă și acum aștept cu nerăbdare Serena “, a strălucit Bouzkova, care a privit doar prima sută din lume pentru prima dată la începutul săptămânii și a eliminat a treia campioană de Grand Slam în turneul ei de viață.

Ea a zburat în meci cu Halep cu multă vigoare, ridicând-o de două ori și conducând rapid 4: 0. Apoi a comparat limba română, dar în alte două jocuri a jucat doar două mingi împreună, iar Bouzkova și-a schimbat al doilea setbol în 46 de minute. „Mă simt achilovka aici încă din prima zi, iar acum este mult mai rău.A fost o decizie dificilă, aș putea juca mâine cu Serena ”, a comentat demisia ei. Poate doar pentru că în noua ediție a clasamentului mondial se va trece pe locul 53. Sau chiar mai sus? Serena Williams a vrut să se înțeleagă de copil. Nativ din Praga a fost un an în care surorile mai tinere americane și următoarea rivală au câștigat US Open pentru prima dată în 1999.

„Serena a fost modelul meu de rol când am crescut. Modul în care joc, tehnica mea, în special cea din spate, sunt cam similare. Aștept cu nerăbdare să lupt cu ea ”, a spus reporterii de la Toronto.Puțin timid – de parcă tot n-ar crede că va sta pe teren împotriva icoanei tenisului în câteva ore. A fost probabil cel mai bun set pe care l-am jucat astăzi ”, a spus ea după ce a câștigat la Halep. „Am reușit să apăr o mulțime de mingi și, în același timp, a fost agresiv. Îmi place din ce în ce mai mult și obișnuiesc să joc centrul curții. ”

Karolína Plíšková a început meciul cu Andreescu dezastruos și după mai puțin de jumătate de oră a primit un canar. Al doilea set a oferit însă o imagine complet diferită a jocului, iar jucătoarea de tenis din Cehia a fost pe primul loc.În plumbul ei 5: 2, canadianul și-a luat timp să se trateze și s-a întors cu o coapsă bandajată. Cu toate acestea, nu a folosit niciuna dintre cele trei pauze la 2: 0, Andreescu și-a revenit și nu a mai oferit o altă oportunitate rivalului ceh. Brejk a confirmat apoi cu un joc curat și a avansat în semifinală pentru a o întâlni pe Sofy, Kenin, din SUA, a lovitoarei lui Barty. > Nadal atacă titlul la Montreal

Tenismenul spaniol Rafael Nadal a avansat în semifinale la Montreal și continuă să lupte pentru un al cincilea triumf în turneu.Al doilea jucător din clasamentul mondial cu italianul Fabio Fognini a pierdut primul set fără probleme, dar apoi i-a permis doar trei jocuri și a câștigat 2: 6, 6: 1, 6: 2.

între francezul Gaël Monfils și spaniolul Robert Bautista a fost întrerupt pentru ploaie după două schimburi. Cea de-a doua pereche de semifinale sunt rușii Karen Khachanov și Daniil Medvedev. A avut probleme cu serviciul și l-a pierdut de două ori. Dar el a început setul doi cu două gamma pure și apoi a dominat clar curtea.La Cupa Rogers își apără titlul câștigat pentru prima dată în 2005, când l-a învins pe Andre Agassi în finală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *