Anglia pretinde victoria consolării în ciuda tonului Roston Chase pentru Indiile de Vest

Pentru cel de-al treilea meci succesiv, marșul victoriei a fost o procesiune complet lipsită de tensiune, care a fost unul dintre defectele seriei. De data aceasta a venit rândul Angliei să domine o competiție unilaterală dezamăgitoare.

Au câștigat cu o marjă masivă – 232 de curse – ceea ce nu poate decât să adauge exasperarea din tabără. Cum ar putea fi atât de nenorociți în două teste, dar atât de copleșitori în acest test? Absența lui Jason Holder, atât ca jucător, cât și ca căpitan, a fost extrem de semnificativă, totuși o explicație insuficientă pentru o astfel de transformare. Anglia a învins Indiile de Vest cu 232 de curse pentru a câștiga al treilea Test – în direct! Citiți mai multe

Anglia a avut capacitatea de a predomina în această serie, dar la început au fost greșite în pregătirea și selecția lor.Între timp, Indiile de Vest și-au profitat strălucit de șansa în Barbados, unde erau mult mai ascuțiți și mai disciplinați decât Anglia. Apoi, mai degrabă decât să bată trape în Antigua, au jucat pe o suprafață sportivă pentru a smulge acea plumbă de 2-0, în timp ce Anglia clipea încă din propria ineptitudine a primului Test. Dacă majoritatea batilor din Anglia ar fi beneficiat de cricket competitiv înainte de primul test – probabil în unele ODI – și ar fi ales o parte mai potrivită pentru acel meci, cine știe?

În St Lucia, pe o suprafață de iarbă excelentă, care a recompensat greierii pozitivi și, în ciuda unei forțe constante de trei sau patru adiere, a navigat pe tot parcursul a ceea ce s-a dovedit a fi ultima zi (în ciuda plângerilor legate de ratele de depășire, niciunul dintre meciuri nu a ajuns în a cincea zi).După o jumătate de oră, Joe Root a declarat când a fost prins la midwicket pentru 122, după ce a adăugat alte 36 cu Ben Stokes, care fusese în stare de luptă. Apoi, Jimmy Anderson s-a apucat de treabă. Joe Root stă în locul schimbului de cuvinte cu Shannon Gabriel Citește mai mult

Aceasta a fost o serie straziată pentru cel mai mare jucător de ghișe din Anglia. El nu a jucat niciodată prost, dar au existat vrăji sterpe, urmate de o explozie bruscă de ghișee – în ultima sesiune a primei zile în Barbados și acum într-o dimineață strălucitoare și adâncă aici.

În opt redusese Indiile de Vest, stabilise 485 pentru victorie, la 10 pentru trei. Kraigg Brathwaite a tăiat prima sa minge între jucători în cordonul de alunecare, dar după aceea totul a mers la plan.John Campbell a tăiat prima sa livrare și Moeen Ali, care rareori este văzut în cordon, și-a întins mâna dreaptă și acolo mingea s-a odihnit. Apoi, Anderson a găsit marginea lui Brathwaite și de data aceasta mingea a găsit mâinile sigure ale lui Stokes la a doua alunecare. Facebook Twitter Pinterest Roston Chase din Indiile de Vest își sărbătorește secolul. Fotografie: Paul Childs / Action Images via Reuters

Următoarea margine, după cum își poate aminti Stuart Broad, nu a găsit o pereche de mâini sigure. Shai Hope, care nu a reușit încă să înscrie, a primit o amânare de către Jos Buttler la al treilea glisaj, după o estimare, a 98-a scăpat de bowling în distinsa carieră a lui Broad. Fără îndoială, cordonul de alunecare a făcut câteva favoruri generale în acest turneu.Aici s-a ocupat de ultimele scurgeri cu buza superioară la fel de rigidă pe cât ne-am putea aștepta de la cel mai recent căpitan al MCC.

Au existat două consecințe ale acestei scăderi. În curând a fost văzut Chris Woakes, un eveniment rar în acest turneu, îndepărtând triunghiurile limită de pe coardă la lung. Evident, reflectau lumina soarelui în ochii cordonului. A doua schimbare a fost că Buttler a fost eliminat sumar din acel cordon. Are o înregistrare mixtă în alunecări și dintr-o dată Moeen sugerase că ar putea fi eficient acolo. De fapt, a fost un semn de forță că Buttler a fost îndepărtat atât de repede; a însemnat că Anglia nu este prea sensibilă la sentimentele delicate ale jucătorilor lor. În orice caz, Buttler nu părea prea deranjat.

Următorul Anderson l-a trimis pe Darren Bravo, prins de Root, iar Indiile de Vest se legănau.Mark Wood îl urmă pe Broad cu vântul din spate. Nu au existat chiar pirotehnica de duminică, dar cei din tribune au urmărit cu mai multă nerăbdare o astfel de atracție a ritmului autentic, iar liliecii au sărit mai atent. În curând, cea mai recentă jucărie preferată a lui Root a avut-o pe Hope prinsă în coperțile de pe marginea de vârf. Facebook Twitter Pinterest Joe Root din Anglia dă mâna cu Shannon Gabriel din Indiile de Vest după meci. Fotografie: Paul Childs / Action Images via Reuters

După prânz, Roston Chase a săpat înainte de a se extinde elegant mai târziu în repriza sa, dar un moment de autodistrugere, împreună cu o aruncare fină de la Joe Denly, l-au găsit pe Shimron Hetmyer pliul său atunci când caută să finalizeze o a treia alergare. O altă captură fină a lui Stokes la alunecare a adus sfârșitul lui Shane Dowrich.Acesta a fost cel de-al 175-lea ghișeu al lui Moeen, care l-a dus dincolo de Tony Lock. Numai trei filatori din Anglia sunt acum în fața lui, Jim Laker (193), Graeme Swann (255) și Derek Underwood (297). Aceasta este o realizare fenomenală a lui Moeen.

Dintre filatorii englezi care au luat 100 de pachete de testare sau mai mult, doar Swann plus Johnny Briggs, Bobby Peel și Colin Blythe înainte de primul război mondial au o rată de atac mai bună; nimeni nu recunoaște aleargă la fel de repede (deși acesta poate fi un semn al vremurilor). Acum, cineva este tentat să-l descrie pe Moeen ca un bowler care bate – cu excepția cazului în care joacă pentru Worcestershire. Aceste etichete nu sunt foarte utile, dar el poate lua acest lucru ca un compliment.În această serie, bowling-ul său a fost din ce în ce mai valoros pentru Root și a încheiat seria drept cel mai mare jucător de pachete din Anglia. pentru Moeen, în mijlocul unor legănături vesele din coadă și ale unor jocuri de lovitură mai convenționale de la Chase, care ar sfârși neînvins cu un secol de consolare fin. Așa că Moeen are acum 177 de ghișee de testare, ceea ce îl pune egal cu Angus Fraser. A ajuns acolo cu mai puțină transpirație și fără a afecta vreodată punctele de sprijin chiar și atunci când a fost lovit timp de șase, deoarece a fost de patru ori în mijlocul ultimelor rituri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *