Caii de vorbă: nu este nevoie ca formatorii chestionați să se simtă „ca un criminal”

McNally nu a fost găsit în încălcarea niciunei reguli și nu face nicio taxă din partea Autorității Britanice de Călărie. Singura sa plângere a fost faptul că ispravnicii i-au pus întrebări, așa că bunătatea știe cum se va simți dacă se va găsi vreodată implicat într-o anchetă disciplinară reală la un moment dat în cariera sa. Greg Wood Citește mai mult

Să fie clar: stewards nu au doar dreptul de a pune întrebări antrenorilor și jockeys-urilor, ci trebuie să facă acest lucru, deoarece o parte din munca lor de a asigura sportul este condus corect.A pune o întrebare nu implică nicio vină.

Și la urma urmei, ce se aștepta McNally, având în vedere că șansele despre alergătorul său de Southwell, The Jam Man, s-au scurtat dramatic în cursul dimineții, în ciuda faptului că a fost bătut de 98 lungimi cu doar nouă zile mai devreme? Dacă ispravnicii nu s-ar fi așezat și s-ar interesa de asta, ceilalți dintre noi ne-ar fi întrebat de ce s-au deranjat să apară. la bolile din ultimele șapte luni, dar că a văzut semne de încurajare în câteva alergători recente. Simțise că The Jam Man are o scuză pentru efortul său slab recent. Stewerenii au scris totul și toată lumea a plecat acasă.Nu văd că McNally are de ce să se plângă.

McNally, cu sediul în Armagh, este al treilea antrenor în acest an care se confruntă cu întrebări pre-cursă de la stewards, la instigația BHA. a fost perechea irlandeză Charles Byrnes și Denis Hogan. Ar fi greșit să spunem că BHA nu se interesează niciodată de activitățile formatorilor britanici, deoarece întrebările pre-cursă au fost puse anul trecut lui Sam Thomas, John David Riches și Brett Johnson, printre altele.

Totuși, BHA trebuie să fie foarte prudent pentru a permite apariția oricărei suspiciuni de părtinire.Dacă practica interogării pre-cursă este persistentă, în Marea Britanie nu există o penurie de antrenori care ar putea fi solicitați să explice modul în care și-au făcut campaniile cailor. Cele mai bune pariuri ale marți

Pentru Beverley, unde se află următoarea descriere Pe măsură ce scriu, este bine să fiu ferm, dar nu pot să nu mă gândesc că se va schimba. A plouat acolo, întrucât a trecut peste o mare parte a țării, iar ultima lectură GoingStick este 6.4.

Traducerea acestor numere într-o descriere continuă este o afacere complicată, dar o lectură la acest nivel a coincis de obicei cu Beverley va fi pe partea moale a binelui.

Oricum, totul este unul pentru somnul zilei, Waqt (2.30), care pare versatil la sol.Dar a fost moale când a câștigat ultima dată, la Brighton, și a părut să-l savureze, îndepărtându-și bine de rivalii săi. că cred că se poate descurca, cu pomeții de prima dată pentru a ajuta. Are 6-1, ceea ce pare mare, pentru că este o cursă decentă.

În cursa de ucenici de la capătul cărții, a fost sprijin pentru Viking Way (5.00), care a coborât până la 7 -2 pentru Olly Williams în formă. El a câștigat pentru pilotul de marți cu câteva alergări în urmă și a făcut față bine terenului moale când a fost văzut ultima oară.

Alegerea cărții Brighton ar putea fi Seaborn (3.15), care va primi același marcaj ca la aterizare un concurs de ucenici săptămâna trecută.M-am gândit că a câștigat cu mai mult în mână decât finalul ciupit sugerat și ia din nou unele tăieturi în pământ. Are 13-8 de ani. Ghid rapid Sfaturi de curse marți Arată Ascundeți Sfaturile lui Chris Cook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *