Casillas ar dori să continue să prindă după un atac de cord. Medicii vorbesc mai mult despre sfârșitul carierei

Au trecut câteva săptămâni de când Casillas a semnat un contract cu FC Porto pentru încă un an și o opțiune până în iunie 2021. El va împlini patruzeci de ani. Pentru portari, aceasta nu este vârsta la care ar trebui să termine la cel mai înalt nivel în acest moment.

Cu toate acestea, există îndoieli serioase cu privire la faptul că Casillas își va continua cariera profesională. „Este un războinic. El ar face cu siguranță. Dar acum cel mai important este că este sănătos “, a spus agentul jucătorului, Carlo Cutropia.

Mass-media spaniolă s-a adresat chirurgilor cardiaci, care sunt mai înclinați spre sfârșitul carierei. Unii nu își pot imagina că vor face sporturi de top după un atac de cord.

“În trei-șase luni, totul va fi evaluat.Dacă totul merge bine, Iker va putea reveni pe teren, dar astăzi este prea devreme pentru a judeca “, a spus medicul José Calabuig într-un interviu pentru Cadena SER.

” Primele douăzeci și patru orele sunt cele mai importante. După ce a fost eliberat din spital, va trebui să se odihnească și să ia medicamente.Doar atunci va fi posibil să se evalueze cum se procedează “, a remarcat dr. Manuel Marina către Cadena COPE.

Juan Antonio Corbalán, fost jucător de baschet de top și actual cardiolog, a declarat televiziunii spaniole că întoarcerea lui Casillas nu va fi posibilă. “Iker va putea duce o viață normală, dar nu va putea conduce un sport profesionist.”

încărcată în timpul practicii de miercuri. Se simțea foarte rău, avea mari dureri în piept, umerii și capul sufereau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *