Claude Puel spune că orice jucător de la Leicester poate renunța la meciul de pe Cardiff

Claude Puel a declarat că orice jucător de la Leicester City care nu se simte pregătit să revină la acțiune la o săptămână după prăbușirea fatală a elicopterului care a provocat dureri profunde în jurul clubului va fi liber să renunțe la jocul împotriva Cardiff City sâmbătă. pentru Vichai: Claude Puel își amintește de iubitul proprietar al lui Leicester | Paul Doyle Citește mai mult

Echipa și-a exprimat dorința de a juca după ce Aiyawatt Srivaddhanaprabha, vicepreședintele clubului și fiul președintelui Vichai, care a murit în accident, a spus că ar dori ca meciul să se încheie înainte, dar managerul lasă deschisă posibilitatea ca indivizii să aibă gânduri secundare pe măsură ce se apropie startul.

„Nu vreau să dictez nimic”, a spus Puel. „Să te antrenezi sau nu, să joci sau nu. Vreau să aștept și să înțeleg diferitele sentimente pe care le pot avea jucătorii mei.Pentru mine este deschis. [Din] ceea ce am văzut săptămâna aceasta, cred că toți jucătorii ar dori să joace acest joc. Dau întotdeauna opțiunea. Primul lucru este să-mi ascult jucătorii și diferite sentimente. Am spus după acest incident că trebuie să înțelegem oamenii și omul, nu jucătorul. Jucătorul este al doilea lucru. Cel mai important lucru este bărbatul. ”

Puel a spus că trauma de la Leicester nu s-a întâmplat cu nimic din cariera sa din cauza legăturii care a existat între Vichai și personal. „Uneori, o echipă poate face pe cineva să moară – un jucător poate că a pierdut un membru al familiei sale și în acest moment este important să se sprijine. Iată un alt lucru.Toți oamenii din club au pierdut un membru al familiei lor.

„Nu vreau să manipulez emoțiile doar pentru a juca fotbal”, a adăugat el. „Vreau doar [să avem] capacitatea de a oferi tot ce putem și de a onora președintele și de a ne aminti ce poate aduce pentru toți oamenii din club și pentru fani – doar asta.”

Jamie Vardy, care l-a invitat pe Vichai la nunta sa în mai 2016, a spus că aceasta a fost „cea mai grea săptămână din viața tuturor”, dar a vorbit despre determinarea jucătorilor de a juca sâmbătă. „El nu era doar un președinte, ci făcea literalmente parte din familia ta extinsă. Acesta este doar genul de persoană pe care a fost-o. Vichai Srivaddhanaprabha: mogulul King Power, care a devenit regele lui Leicester.Asta vom face. Știm ce trebuie să facem, trebuie să ieșim acolo și cu toții îi onorăm numele și să prezentăm o performanță care, sperăm, ne va aduce câștigul. Știu că oamenii spun că rezultatul nu contează, dar pentru noi, băieți, vrem să încercăm să obținem un rezultat pozitiv. Va fi greu, va fi foarte emoționant, dar ne-am așezat cu toții și am discutat și singurul lucru pe care am vrut să-l facem a fost să jucăm acest joc și să-l onorăm pe omul însuși. ” va fi la Bangkok pentru înmormântarea tatălui său, care începe sâmbătă și durează șapte zile. Puel va conduce multe din echipa sa, inclusiv Vardy, Kasper Schmeichel și căpitanul, Wes Morgan, în Thailanda după meciul de pe Cardiff. „Suntem un grup strâns legat, o familie mare.Unul dintre principalele motive pentru acest lucru este Vichai, deci pentru noi să fim acolo este foarte important ”, a spus Vardy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *