Comutatoarele de atitudine ale boicotului se încheie între Test cricket și Brexit

După ce a încercat imediat să flirteze cu Susanna Reid cu aceeași atingere gossamer pe care o așteptați de la un bărbat condamnat pentru un atac brutal asupra unui fost partener, Boycott s-a mutat în alte arii de incompetență. Puțina Anglia după Brexit ar putea pune în pericol priceperea sportului și recurs | Citește mai multe „Am luptat două războaie mondiale și am ieșit în vârf”, a analizat Boycott. “De ce? Din cauza spiritului și determinării poporului britanic. Asta fac oamenii britanici…suntem un popor puternic. Vom supraviețui! ”

Da! Am! O astfel de ușurare să auzim pe cineva spunând că ar trebui să ieșim acolo și să-l zdrobim și să nu agonizăm în lungul consecințelor modului în care îl jucăm, ca nu cumva ceva să ajungă prost.Care este cel mai rău care se poate întâmpla și așa mai departe.

Pe de altă parte: cine pe pământ este acest aventurier care se ocupă de diavol, acest bucanier rapid și liber, acest tip de personalitate de cricketing făcut pur și simplu pentru obțineți degetele din spumă căzând apreciabil la Big Bash? Poate fi într-adevăr boicotul Geoff? Cred că este abandonul pur cavaler care te face să te întrebi ce ar fi putut fi.În acea zi, de multe ori se simțea observatorii de cricket de parcă Boycott a fost o întreagă vară, de fiecare dată când a intrat, inching defensiv și absolut fără scuze față de cei 20 de ani mici de la prânz.

“A fost mai mult de o ocupație decât o repriză “, a spus John Woodcock, Times, în mod obișnuit, despre un astfel de anti-spectacol, o intrare în prima zi, în care Boycott a mers 45 de minute fără să înscrie, printre alte semnalizări. Good Morning Britain (@GMB ) “[Ei cred] dacă nu avem o înțelegere, ne vom prăbuși…Am luptat două războaie mondiale și am ieșit în vârf din cauza spiritului și determinării poporului britanic”. Fricer England cricketer @GeoffreyBoycott on Brexit. pic.twitter.com/UV0H5OYVFIJune 24, 2019

Dar o să te uiți doar la cum face Brexits! După scaunul pantalonilor săi. Fără pantaloni, dacă este necesar.Dacă viitorul sine al lui Boycott ar fi putut scrie una dintre acele scrisori către eul său de 27 de ani. „Hai Geoffrey, băiatul meu,” s-ar putea să fi fugit. „Știu că acum credeți că oamenii și-au plătit banii pentru a vă vedea și sunteți dornici să tratați această investiție cu cel mai mare dispreț, în mod ideal, blocându-vă drumul către un 50 nefericit, aproape de joc, ceea ce va avea efectul comun de a-i lăsa pe selecționarii din Anglia să vadă exact cum te simți în legătură cu apelul lor de „cricket mai luminos”. Știu că acum vă place să fiți plictisitor, tehnic fără cusur și incredibil de fiabile ca virtuți. Știu că nu-ți ceri scuze pentru că ai grijă să te faci obsedant.Dar ascultați: am câștigat două războaie mondiale – și până când veți ajunge la vârsta de 78 de ani, veți fi unul dintre acești nostalgici subclinici ai Weirdo, care cumva cred că au luptat în ei. Să avem un pic de fler! Haideți să avem un pic de dracu-asta-pentru-un-joc de soldați! Să avem un sentiment de aventură și să atârnăm consecințele! Sunt sigur că poți vedea nebunia pe termen lung de a gândi totul prin aceeași măsură pe care o faci…”Pune smartphone-ul pe capul vechi al lui Aggers. Acest spațiu nu este cu adevărat cricket | Barney Ronay Citește mai mult

Ei, ai ideea cu acea. Este remarcabil faptul că acum trăim în vremuri în care Boycott este apreciat de unii ca un personaj amuzant, care ar face o treabă mult mai bună decât politicienii și așa mai departe.La urma urmei, marele consens pe vremuri a fost că Boycott știa foarte puțin despre divertisment și cu atât mai puțin despre leadership. Această din urmă calitate a fost o ofertă deosebit de redusă. Dintr-o scurtă capitană a Angliei de Boycott, Mike Brearley – care a avut-o în mod celebru în picade – a spus: „Când a preluat după ce mi-am rupt brațul, [Boicot] a câștigat puțin, cu excepția recunoașterii că nu era omul căpitanului Angliei.” Acesta a fost modul politicos de a-l pune; Ian Botham a făcut un punct similar, alergând pe Boycott în timpul celui de-al doilea test între Noua Zeelandă și Anglia, în 1978, încheind o altă repriză glaciară indisolubil. “Ce ai facut?Ce ai facut?” Boicot a cerut sotto voce lui Botham, căruia îi place să spună că el a răspuns: „Te-am scăpat, te pup”. Boicotul centrat pe sine este acum considerat ca fiind un lider de gând. Această ultimă tiradă este departe de prima idee despre modul în care boicotul post-boicot ar diferi de boicotul din boicot. Scriitorul Tim de Lisle a observat cândva că Ian Botham și Boycott au schimbat rolurile în pensionare.În ciuda faptului că a fost marele showman, comentariul lui Botham a fost plictisitor și înfricoșător, în timp ce boicotul îndurerat anterior a insistat să arunce în fiecare punct în jurul terenului. pentru aceasta, nu sunt sigur că dezinhibarea fabuloasă a bătrâneții este ceea ce se află în spatele viziunii politice a lui Boycott pentru Marea Britanie, așa cum s-a delimitat în GMB săptămâna aceasta. De fapt, este destul de ușor să vezi întreaga sa carieră ca fiind dintr-o piesă coerentă când îți amintești că totul este susținut de aceeași incapacitate de a gândi mult – sau într-adevăr oriunde – dincolo de ceea ce i se potrivește. Boicot spune exact ceea ce îi place, atâta timp cât nu va fi el prins de efectele pronunțărilor sale. Și personal ar fi bine în cazul unui Brexit fără acord.Da, Geoffrey Boycott se îngrijește pur și simplu de Geoffrey Boycott. A fost într-adevăr așa vreodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *