Cum știrile din liga de fotbal pot perturba comenzile vechi

Supestructura, oficial finala Ligii Fortuna începe vineri.

Știați că, cu o egalitate de puncte în ordinea finală a grupului pentru titlu și grupul pentru salvare, nu vor fi meciuri reciproce, ci numărul de puncte din partea de bază? p>

Că în suprastructură penalizarea automată pentru cartonașele galbene urmează după două dueluri?

Că a zecea și nu a patra echipă poate merge la cupe după treizeci de runde?

Acea Slavia, care ar fi sărbătorit runda de titlu înainte de final în sistemul anterior, nu poate pierde decât în ​​suprastructură?

Sâmbăta trecută, cea mai mare competiție pentru fotbaliști a fost împărțită în trei părți. Pentru grupul pentru titlu, pentru grupul pentru Europa și pentru grupul pentru salvare.

Cinci runde, patru weekenduri, trei săptămâni.Noul campion, al doilea participant la calificarea pentru Liga Campionilor, cele două echipe care se califică pentru Liga Europeană și prima descendentă vor fi siguri cel târziu duminică, 26 mai.

Apoi, finala pentru Europa, din care va ieși a treia echipă calificativă pentru Liga Europeană și o remiză între două echipe din prima ligă și două din cea de-a doua. can-only-loss “class =” stepping-box not4bbtext “> Un grup pentru titlu Slavia nu poate pierde decât

Cele mai mari șase echipe vor corespunde meciului într-o rundă fiecare cu toată lumea, în timp ce Slavia, Plzeň și Sparta vor concerta de trei ori acasă și de două ori în aer liber.Jablonec, Ostrava și Liberec vor juca două meciuri acasă și trei pe groapa adversarilor.

Rămân puncte din cele treizeci de runde.

De la primul loc se trece la suprastructura Slavia, doar Pilsen o poate pune în pericol. care pierde patru puncte. A treia Sparta nu mai poate sări peste Slavia.Teoretic, poate prinde puncte, dar pentru Slavia ar decide un număr mai mare de puncte câștigate în partea de bază.

Dacă Sparta păstrează locul al treilea, este sigur de a doua etapă preliminară a Ligii Europene.

În cazul în care Slavia câștigă titlul și cupa, în care o contestă pe Ostrava în finală, iar Liga Europeană este câștigată de echipa (Arsenal, Chelsea, Valencia, Frankfurt), care va ocupa locul cinci în competiția sa internă, a treia echipă Liga Fortuna va merge direct la grupa de bază a Ligii Europene.

Ostrava Baník poate deveni, de asemenea, un anumit participant la Liga Europeană, dacă reușește în finala Mol Cup și se îndeplinesc condițiile menționate mai sus. (Când Ostrava ocupă locul al patrulea, va trece la locul cinci în tabel).El va concura pentru participarea la a 2-a etapă a Ligii Europene cu câștigătorul grupului mijlociu pentru Europa.

Și poate fi Teplice, care după treizeci de runde a obținut doar 36 de puncte, în timp ce Jablonec a jucat doar 51. Teplice a scăpat cu greu de lupta pentru salvare…

Finala cupei se joacă miercuri, 22 mai, adică înaintea actului final al suprastructurii.

A șasea echipă, sau cea mai proastă echipă a grupului pentru titlu, cu europene cupele nu se aplică.

Grup pe Europa i chabé Teplice do pohárů?

Ziarul de anul acesta va afecta cel mai mult echipele din „liniște” centrul mesei ”.Al șaptelea la Mladá Boleslav împotriva celui de-al zecelea Teplice, al optulea Olomouc împotriva celui de-al nouălea Zlín pentru două meciuri acasă.

Mai bine unul față de celălalt pentru două meciuri. Iar câștigătorul general va avea ocazia să joace pentru calificarea pentru Liga Europeană.

Marea finală va avea loc pe stadionul echipei din grupa pentru titlu, care poate fi cu adevărat în Sparta, Jablonec, Ostrava sau Liberec. p>

Grupul de salvare ajunge la Dukla cel puțin pentru o remiză?

Se joacă în același mod ca un grup pentru un titlu. Șase echipe, cinci meciuri fiecare.Bohemii, Slovácko și Opava vor cânta de trei ori acasă, Příbram, Karviná și Dukla doar de două ori pe stadionul lor și de trei ori afară.

Dacă nu elimină deficitul în cinci runde, va merge în liga a doua.

Cea de-a cincisprezecea echipă va contesta echipa a doua din liga a doua în două meciuri acasă, clubul din liga a doua are avantajul de a se răzbuna acasă.

A paisprezecea echipa va juca în playoff pentru două meciuri împotriva celei de-a treia din liga a doua, răzbunarea acasă va avea loc pe terenul clubului din liga premieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *