Debutul vesel al lui Takács. A făcut-o foarte bine, lăudându-l pe antrenor

„Sunt mulțumit de asta. Sunt încântat atât de premieră, de câștig, cât și de spatele zero ”, a continuat Takács după primul meci al lui Slavia.

A funcționat aproape exact pentru ziua respectivă. Era a treia din septembrie, când campioana Cehă a anunțat sosirea lui Takács pentru un oaspete de la Mladá Boleslav. El a promis că va scuti pe fundașii ocupați într-un program aglomerat pe care Takacs l-ar putea lua chiar pe un mijlocaș defensiv.

Doar două luni mai târziu, Slavia ar putea folosi în cele din urmă Takacs.

“A fost greu să fii în afara jocului atât de mult timp”, a spus marele fotbalist după victoria de sâmbătă. „Dar eram bine pregătit să mă întorc.Mă bucur să mă întorc pe teren, mă simt grozav și sper să o mențin sănătos ”, a spus el, bătându-și dinții superstițioși.

Slavia va avea nevoie mai mult decât oricând.

Din cauza unei accidentări grave a lui David Hovorka, care și-a rupt ligamentul cruciat anterior la genunchiul stâng și este probabil să lipsească până la sfârșitul sezonului, are cel puțin trei dopuri – Ondřej Kúdela, Michal Frydrych și Takács .

„Regretăm că Gaji a căzut din cauza unor astfel de circumstanțe, din păcate,” a spus Takács, care și-a stăpânit premiera cu mult înaintea aglomeratului Eden.S-a înțeles cu Frydrych, nu a reușit în lupte și a încercat să rezolve situații dificile în fotbal.

“În prima repriză de trei ori, de patru ori a găsit mijlocaș în poziție dificilă, nu a jucat alibistic”, l-a lăudat antrenorul Jindřich Trpišovský. „În a doua repriză a jucat din nou Smol, el este înalt, ceea ce ne va ajuta și noi. El a citit foarte bine jocul și a reușit foarte bine meciul. ”

” Nu mă deranjează că trebuie să jucăm în combinație sub presiune. Acest joc mi se potrivește și, cel mai mult, sper că îl voi îmbunătăți din ce în ce mai mult ”, a spus Takács. „Am avut aceleași instrucțiuni cu Michal Frydrych, nimic special.Am reușit împotriva lui Baník, nu am pierdut prea mult “, a elogiat el.

Potrivit lui Trpišovský, Takács are avantajul de a avea o mulțime de meciuri de rezervă în Boleslav.

„ Întotdeauna spun că cei mai buni urmăritori sunt foștii rezerviști. Ești obișnuit să rezolvi situații la mijlocul cursului, este similar cu Ondra Kúdela. La Laco apreciem pacea, tehnica foarte bună, are o lovitură lungă, poate traversa lovitura jucătorului. A fost foarte calm, a câștigat multe lupte, a reușit-o repede. De asemenea, a fost bine că au existat jucători care au jucat regulat într-un meci atât de greu “, a adăugat antrenorul Slavia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *