Dilema lui Richarlison pentru Marco Silva în încercarea de echilibru în atacul lui Everton

Marco Silva a spus că Richarlison rămâne o opțiune de izbire eficientă pentru Everton, dar vrea să îmbunătățească jocul de rezistență al internaționalului brazilian, Cenk Tosun și Dominic Calvert-Lewin.

Managerul Everton este încă căutând echilibrul corect în atac și a spus că Ademola Lookman „îi împinge pe Theo Walcott și Bernard” pentru un rol de start împotriva Brighton sâmbătă. Premier League: 10 lucruri de care trebuie să ai grijă în acest weekend Citește mai mult

Silva are l-a desfășurat pe Richarlison ca punct central al atacului lui Everton în ultimele săptămâni, dar, după ce a marcat trei goluri în primele sale două jocuri de pe aripa stângă, semnătura de vară de 40 de lire sterline a marcat o singură dată din șase apariții de când a fost expediat la Bournemouth în august.

„Puteți pierde unele lucruri, dar puteți câștiga și lucruri”, a spus Silva la trecerea lui Richarlison din aripă. „Este un jucător care ajunge întotdeauna în careu.Este normal să poți câștiga unele lucruri și să pierzi unele lucruri în această situație, deoarece este vorba de două poziții complet diferite. Ne oferă lucruri bune ca atacant și ca extrem. Da, în primele meciuri a înscris de trei ori ca aripă, dar după aceea a avut jocuri ca aripă și nu a marcat. Când joacă ca atacant, nu este doar să înscrie. ”The Fiver: înscrieți-vă și primiți e-mailul nostru zilnic cu fotbalul.

Richarlison s-a luptat cu spatele la gol în înfrângerea cu 2-1 de la Manchester United din trecut Duminică, dar Silva recunoaște că problema nu se limitează la brazilian. El a spus: „Este ceva la care lucrăm cu el, dar nu doar cu el, chiar și cu Cenk și Dominic.Nu este faptul că sunt tipul de jucători care sunt cu adevărat puternici și în acest moment al meciului, așa că este ceva la care lucrăm împreună cu ei. ”Everton v Brighton: previzualizarea meciului Citiți mai multe

Managerul Everton și-a susținut afirmația conform căreia Anthony Martial a scufundat pentru a câștiga un penalty la Old Trafford, în ciuda unui grup FA care a exclus acțiunea retrospectivă împotriva atacantului United pentru că a înșelat arbitrul.

„Le accept decizia” el a spus. „Sunt acolo pentru a decide. Mi-am dat gândurile după meci, ce sentiment am avut despre acel moment și cât de important a fost pentru meci. Pentru mine este clar că nu a fost o penalizare. ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *