George North din Țara Galilor este fericit să câștige „urât sau frumos” împotriva Angliei

O a treia victorie succesivă la Cardiff ar lăsa Anglia să aibă nevoie să se autodistrugă pentru a pierde un al treilea campionat în patru ani sub conducerea lui Eddie Jones, urmând meciurile de acasă împotriva Italiei și Scoției, în timp ce Țara Galilor ar trebui probabil să se potrivească cu ultimul an al lui Warren Gatland responsabil cu primul său și asigură marele șlem. Warren Gatland se asigură că Țara Galilor nu va lăsa nimic la întâmplare împotriva Angliei | Ben Ryan Citește mai mult

„Nu are nevoie de prea mult în această săptămână, nu-i așa?” spune aripa Țării Galilor și a Leonilor George North. „Știm cu toții ce este de ajuns. Nu am fost implicat într-un joc împotriva Angliei când acesta nu este construit. Dacă te uiți unde ne aflăm în clasament, ambele două victorii din două meciuri, știi că va fi tensionat.

„Este un meci care are istorie și tradiție.Crescând în Țara Galilor, este jocul despre care vorbește toată lumea, cel la care vor să meargă. Este programul „Am fost acolo” – super patriotic. ”

Anglia este favorită la câștig, cu toate că joacă departe de casă împotriva unei echipe care dorește să creeze un record de 12 consecutive. victorii, o cursă care a început după ce au fost bătute de Irlanda la Dublin în această etapă a celor șase națiuni anul trecut. Rugby-ul face parte din viața din Țara Galilor, de la bătrâne care îți spun ce a mers prost până la copii care îți spun cum poți obține mai bine George North

„Anglia a fost într-o formă excelentă, ambele părți ale mingii”, spune North . „Au fost excepțional tactici. Au o mare viteză de linie, sunt puternici în defensivă și au o bună variație în atac prin jocul lor de lovitură și jocuri de lovitură.Meciurile lor din acest an au avut un pic mai mult de rugby decât ale noastre și sunt cu siguranță într-un loc bun.

„Nu am produs cele mai bune performanțe în cele două meciuri ale noastre. Am făcut un început lent în Franța, apoi l-am adus înapoi, iar Italia a fost un loc dificil de mers după ce a făcut atâtea schimbări. După cum spune Warren, a câștiga este un obicei: urât sau frumos, trebuie să câștigi oriunde te duci. ”

Nu doar Țara Galilor urmărește un record. Cele două încercări ale lui North la Paris l-au dus la 19 în Six Nations, trei în spatele reperului lui Shane Williams.Aripa, care s-a întors în Țara Galilor vara trecută după ce a petrecut cinci ani la Northampton, are timp de partea sa: a câștigat 80 de capete și la vârsta de 26 de ani este pe cale să devină cel mai tânăr centurion internațional care are mai mult de doi ani de record al fostului flanc australian George Smith.

„Această săptămână este mai mult decât vânătoarea de recorduri”, spune North. „Avem ocazia să ne punem într-o poziție excelentă. Ne-am antrenat foarte greu săptămâna trecută. Băieții știu ce este în joc și vin în weekend că vom avea cea mai bună pregătire. Defalcare: înscrieți-vă și primiți e-mailul săptămânal al uniunii de rugby.

„Nu cred că am ajuns încă la vârf, ” el spune. „Mi-au mai rămas multe și bucăți din jocul meu pe care pot să le lucrez pentru a-l duce la nivelul următor. Pe măsură ce jocul se schimbă, trebuie să te dezvolți.Dacă te uiți la primele două runde ale celor șase națiuni, poți vedea fizicitatea și viteza meciurilor și acolo va fi la Cupa Mondială. Trebuie să ții pasul cu asta și meciuri precum cele din acest weekend sunt cele în care vrei să fii implicat. Mă inspiră să continui. ”

North, care și-a început cariera internațională pe aripa stângă, dar are traversat spre dreapta, va fi vizavi de Jonny May, care și-a urmărit încercarea la Dublin cu trei împotriva Franței pentru a-l duce la șase în ultimele sale patru meciuri din Șase Națiuni. Aripa Leicester a marcat cele două încercări ale Angliei în victoria lor cu 12-6 asupra Țării Galilor la Twickenham anul trecut.

„A jucat foarte bine”, spune North. „Modul în care joacă Anglia i se potrivește, dominând linia de câștig și cu piciorul din față, mutând mingea în spațiu și lovind cu piciorul este o parte imensă a jocului lor.Când ai astfel de gaze, poți să-l exploatezi și cu siguranță funcționează în acest moment pentru ei. Gladiatorul Galilor Alun Wyn Jones se supără împotriva morții luminii | Robert Kitson Citește mai mult

„Sunt sigur că vor exista unele tăieri și schimbări tactice: diferite apărări aduc provocări diferite. Zicala este că, dacă ceva nu este spart, nu rezolvați problema, dar sunt sigur că vor avea ceva în mânecă. ”

North era pe aripa stângă când Țara Galilor a învins ultima dată Anglia în Six Nations, în 2013, când victoria lor cu 30-3 nu numai că le-a negat rivalii lor marele șlem, ci și-a luat titlul. Alex Cuthbert a marcat cele două încercări pe aripa dreaptă în acea zi.

„După aceea a zâmbit mult”, spune North. „Este la fel cu orice meci din Țara Galilor.Puteți afla rezultatul plimbându-vă prin Cardiff sau cumpărându-vă. Rugby-ul este o parte imensă a vieții în Țara Galilor, de la bătrâne care îți spun ce a greșit, când copiii îți spun cum te poți îmbunătăți Sunt pasionați de asta și știm ce înseamnă acest weekend. ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *