în care domnește duo-ul Komličenko, Mešanovič

Cred că jocul de miercuri a fost unul dintre acei jucători în care au demonstrat că pot juca și mai bine “, a declarat antrenorul Ostrava, Bohumil Panik. Boemia centrală a cedat duminică 1: 3 la Liberec și a suferit prima înfrângere a ligii din sezonul de acasă. Sigma este puternic pe terenul său, în ciuda pierderii surprinzătoare recente pentru Ceske Budejovice “, a declarat Jozef Weber, antrenor de la Mlada Boleslav.

Cel de-al nouălea Olomouc a așteptat victoria timp de cinci ture. Anul trecut, ea a cedat lui Boleslav 0: 4.

„Nu jucăm acasă așa cum ne dorim, trebuie să îmbunătățim. Știm însă că va fi foarte dificil împotriva lui Boleslav.Este o echipă foarte compactă, care este bine asamblată, nu numai în faza ofensivă, în care domnește duo-ul Komličenko, Mešanovič. Acești jucători sunt de bună calitate în situații standard, trebuie să fim cu ochii pe ei și să nu le oferim spațiu ”, remarcă Radoslav Látal, antrenorul Olomouc. Rezultatul suveran al lui Letenští s-a repetat în semifinalele de miercuri de la České Budějovice și a câștigat două meciuri consecutive pentru prima dată în sezon. Lucrările care urmează sunt încă multe. Dar cred că modul în care arată băieții în ultimele meciuri este cel potrivit “, a spus antrenorul Václav Jílek.Sparta a învins rivala Silezia, care așteaptă să câștige 12 dueluri din turul doi, a învins de nouă ori la rând. > “Putem să-l respingem, cred că vom repeta o astfel de performanță harnică, onestă și combativă. La jucători, este necesar să muncim în mod constant “, a spus antrenorul Opava, Alois Grussmann.

“Nu mergem bine acolo și mergem acolo cu intenția de a corecta echilibrul.Mai mult, ea nu a fost singura care a marcat în exterior.

“Avem un obiectiv clar de a sparge linia nereușită de la meciurile în aer liber și de a înscrie puncte”, emoționează Roman Nádvorník, antrenorul lui Příbram. “Am jucat foarte bine ultimele trei meciuri cu Olomouc, Slavia și Zlin, cred că nu suntem capabili să marcăm goluri.” și a renunțat la cupă după înfrângerea cu Liberec.

„În Jablonec am făcut o performanță pe care Teplice nu are voie să o prezinte. În cupa din Liberec s-a decis să nu prindem startul spre a doua repriză.Și nu și-a îmbunătățit gustul nici în cupă, a renunțat la cea de-a opta finală cu o înfrângere de 1: 3 în Mladá Boleslav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *