Întoarcerea lui Broad pe cărți, dar Anglia nu ar trebui să se răsucească

Inițial există uimirea că linia de bătăi a Angliei, mai degrabă lungă decât profundă, ar putea fi inclusă în 77 într-un meci în care parteneriatul cu șapte pachete din Indiile de Vest ar putea compila o poziție neîntreruptă de 295. Acesta este un șoc, dar nu un șoc complet, după cum au recunoscut cu tristețe Joe Root și Trevor Bayliss. Anglia a mai fost așa înainte. Ei își păstrează capacitatea de a imploda spectaculos, în ciuda succeselor lor recente. Este posibil să aibă chiar un șablon pentru a face față unei astfel de înfrângeri dezastruoase. Joe Root se plânge de „concedieri foarte blânde” după bătălia Angliei de către Windies. Citește mai mult

Nu este vorba doar de selecție. Există provocarea de a restabili încrederea jucătorilor învineți și majoritatea celor care joacă în Barbados vor fi de serviciu în Antigua joi. Dar nu toate.Selectorii trebuie să răspundă nu numai la un colaps de bătăi, ci și la un atac de bowling care a devenit din ce în ce mai lipsit de dinți și de neîncredere pe măsură ce meciul a progresat.

Au existat o varietate de răspunsuri la colapsele uimitoare de peste mări de-a lungul anilor . În 1994, când Anglia a fost scoasă la bătaie pentru 46 de persoane în Trinidad, Mike Atherton, un bărbat obstinat, a refuzat să schimbe sau să consolideze linia de bătăi – dacă nu considerați înlocuirea lui Ian Salisbury de Phil Tufnell ca oferind promisiunea de a alerga mai multe. În următorul Test din Barbados, spre consternarea lumii de cricket, Anglia a învins Indiile de Vest din Bridgetown cu 208 de curse, prima dată când o echipă vizitată câștigase acolo în 59 de ani.În acest caz, încăpățânarea lui Atherton a fost o lovitură minoră de geniu.

În 2009, Anglia a fost jucată pentru 51 la Sabina Park în primul meci al lui Andy Flower ca antrenor. A reacționat diferit. Obișnuiții de lungă durată Ian Bell și Steve Harmison au fost renunțați și înlocuiți de Owais Shah și Jimmy Anderson pentru următorul meci din Antigua, care a fost egalat. Atenție, a durat doar 10 mingi, deoarece terenul exterior a absorbit picioarele jucătorilor ca nisipul curat. Facebook Twitter Pinterest Stuart Broad este puțin probabil să poarte băuturile în cel de-al doilea Test din Antigua Fotografie: Paul Childs / Action Images via Reuters

În 2012, în Abu Dhabi, Anglia fiind aruncată pentru 72 de către Pakistan, l-a determinat pe Andrew Strauss pentru a adopta un răspuns atertonian.A jucat aceeași echipă în Dubai și a pierdut din nou în ceea ce s-ar dovedi a fi ultimul test al lui Eoin Morgan. În Auckland, în martie 2018, când Anglia a fost demisă pentru 58 de oameni, bolii au fost primele victime. Pentru următorul joc, care a fost extras în Christchurch, Moeen Ali, Craig Overton și Chris Woakes au cedat locul lui Mark Wood, Jack Leach și James Vince. Ali Martin Citește mai mult

De data aceasta cele mai probabile modificări se referă și la atacul de bowling. După tratamentul său în Barbados, este foarte greu să-l imaginăm pe Adil Rashid jucând în Antigua, în timp ce atributele și forma lui Moeen și Sam Curran vor fi examinate. Vor fi mult priviți la suprafața de la North Sound, dar orice ar vedea înțelepții, este puțin probabil ca Stuart Broad să fie din nou înlăturat.Au nevoie de niște picioare și minți proaspete, iar Broad sună cu siguranță ca și când ar fi gata. „Mi-ar fi plăcut să joc pe acel teren. Părea că se potrivește cu jucători mai buni, mai rapizi. O altă sursă de frustrare este că joc bowlingul cel mai bun pe care l-am jucat vreodată. Toată lumea din acest grup o știe. ” Chiar dacă ar vrea să-l lase din nou pe Broad, cine i-ar spune?Presupun că ar putea delega slujba lui Ben Stokes.

În funcție de condiții, poate exista și un caz pentru a juca Jack Leach, cel mai de încredere dintre filatori și un adevărat entuziast al jocului, care în o șapcă mare de baseball s-a amestecat printre fanii britanici pentru a asculta cum Sir Garry Sobers a fost intervievat sâmbătă seara și Chris Woakes, care ar fi putut fi, de asemenea, mai eficient decât colegii săi de la Kensington Oval. Spin: înscrieți-vă și primiți e-mailul nostru săptămânal de cricket.

Toate acestea sunt jucători de casă, poate ați observat, după un meci în care liliecii Angliei au fost concediați pentru 77 în prima repriză și de către un off-spinner, Roston Chase, considerat ca fiind puțin mai mult decât un semi- profesionist în urmă cu 48 de ore, care a ajuns cu opt pentru 60 în a doua repriză. Vor supraviețui toți liliecii după o performanță atât de slabă?Omul vulnerabil solitar este Keaton Jennings, chiar dacă a fost golgheterul din prima repriză (deși cu 17). El se luptă și trebuie să fie în partea de sus a jocului său pentru a reuși la acest nivel.

Înlocuirea logică a lui Jennings nu are acreditările care să inspire încredere masivă. Joe Denly nu a jucat niciodată un meci de testare și nici bărbatul din Kent nu a deschis bătălia pentru o vreme. Cu toate acestea, selectorii trebuie să ia în considerare aflarea dacă are ceva de oferit, menționând că, în absența lui Rashid, pauzele de picioare ale lui Denly ar putea fi la îndemână. Ghid rapid Judecând Keaton Jennings Show Hide

Deja la patru zile din serie abundă teorii fanteziste și oricine poate prezice XI-ul final corect pentru al doilea Test ar trebui să cumpere un bilet de loterie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *