Jason Roy și Joe Root scufundă Indiile de Vest după ce Chris Gayle jefuiește Anglia

Jason Roy nu are lipsă de credință în sine. Și în deschiderea seriei de o zi între Indiile de Vest și Anglia aici miercuri – un meci care a făcut ca spectarea, sau pur și simplu să treacă pe jos, să reprezinte un pericol pentru sănătate – această trăsătură de caracter a ieșit în prim plan.

Este posibil ca jucătorii mai mici să fi simțit o atingere păcălitoare la pauza de la jumătatea reprizei. După ce l-a eliminat pe Chris Gayle pe nouă, Roy a urmărit deschiderea câștigând 135 din 123 de mingi, scotând 12 dintr-un record mondial la 23 de șase din partea acasă, în timp ce au postat un impunător 360 pentru opt.

Dar Roy nu are tendința să se oprească asupra unor astfel de lucruri și, pe măsură ce umbrele s-au prelungit în Bridgetown și susținătorii călători au câștigat ușurare de la soare, acest talentat dreapta a susținut un spectacol de chutzpah semnificativ.El a rupt 123 din 85 de mingi pentru a stabili Anglia pentru cea mai mare alergare de succes. Într-adevăr, doar Africa de Sud eliminând ținte de 435 în 2006 și 372 în 2016 (ambele împotriva Australiei) se situează mai sus pe lista de toate timpurile.

Roy a pus 91 în 10,5 overs cu Jonny Bairstow ) și când a ieșit în cele din urmă, lăsându-l pe Devendra Bishoo să-l treacă pe al treilea bărbat scurt, brutalizând 15 patru și trei șase, Anglia a cerut 156 pentru a câștiga din 23 de overs. Având în vedere abundența lor de talent de bătăi, un atac ușor steril și un teren care să permită lovirea mingii fără riscuri, a fost nevoie pur și simplu de capete calme pentru a încheia treaba.

Acestea fiind spuse, Indiile de Vest vor face o plută de a scăpat capturi, inclusiv patru de pe Roy, cu Ashley Nurse atât de des partea vinovată.S-ar putea, de asemenea, să se uite în urmă la o primă repriză care, pentru toată spectacolul de la Gayle, a inclus-o și pe tânărul de 39 de ani consumând o mulțime de livrări înainte de a-și găsi cu adevărat ritmul. În schimb, Roy și-a adus cel de-al șaptelea secol ODI din 65 de mingi, cu o lovitură defensivă solitară.

Morgan a susținut că a fost fericit să joace după ce a pierdut aruncarea și după un joc de putere de peste 10 în care Chris Woakes l-a îndepărtat pe John Campbell în adâncime printr-o minge inteligentă mai lentă, Mark Wood a depășit din nou 90 mph pe pistolul de viteză, iar Indiile de Vest ajung la 49 pentru unul, căpitanul Angliei a apărut justificat. Facebook Twitter Pinterest Chris Gayle își sărbătorește secolul. Fotografie: Randy Brooks / AFP / Getty Images

Dar Gayle și Shai Hope au stabilit apoi o poziție de 131 în 21 de overs, iar acesta din urmă joacă rolul agresorului.Sper că a fost dezamăgit de teste, dar în ODI are o formă, după secole neînvins înapoi împotriva Bangladeshului anul acesta, cu o minge de 64 de 64 aici. Alegerea din munca sa elegantă a fost o șansă directă de Moeen Ali, care a fost văzută ultima oară îndreptându-se spre snorkelerii din Carlisle Bay.

Acesta a fost unul dintre cele șapte Kookaburras albe care trebuiau înlocuite în timpul reprizei, o cifră care ar fi ar fi fost cu mult mai puțini dacă Roy nu ar fi fost în fața lui Gayle.Fusese blocat în prima treaptă pentru 33 de mingi, dar în scurt timp a rupt cătușele cu un șase de pe Moeen; a fost al 477-lea în cricket internațional, punându-l în fața titularului recordului, pakistanezul Shahid Afridi.

Gayle a avut nevoie de 76 de mingi pentru jumătatea sa de secol, dar doar 24 pentru trei cifre, sărbătorind al 24-lea ODI secol în mod tipic la box office, plasându-și casca pe capătul liliacului și ridicându-l la toate părțile. Aceasta este ultima serie de acasă a lui Gayle, înainte de un plan de retragere după Cupa Mondială de vară și el pare dornic să o mulgă. Ghid rapid Urmăriți sportul Guardian pe rețelele de socializare Show Hide

Nu a fost doar Gayle și înclinația sa de a-l împrăștia pe Moeen în Greenidge și Haynes Stand cu vânturile alizee.30 de bile 40 ale lui Darren Bravo au fost împachetate cu greve cărnoase, în timp ce infirmiera puțin probabil a aruncat 25 din nouă nașteri la moarte.Acest cameo de la numărul 9 a inclus ultima minge pentru un al șaselea al 23-lea din reprize, depășind recordul pe care l-au expediat Indiile de Vest în 2014 împotriva Noii Zeelande.

Cifrele de trei pentru 37 din opt peste Stokes s-au simțit astfel un triumf în circumstanțe – nu în ultimul rând mingea mai lentă pe care Gayle și-a tăiat-o în butucuri – în timp ce Adil Rashid, în mod curios a reținut până la 34, a luat și trei într-o vrăjeală de nouă peste, deși la 74 de curse mai costisitoare.

Moeen a fost luat pentru 85 din 10 overs, Liam Plunkett, omul care a pierdut mai devreme ghișeul lui Gayle, a scurs 54 din șase, iar a doua explozie a lui Wood a inclus trei șase în ultimul său over.

Urmărirea care a urmat poate a pus aceste reveniri în context, dar rămâne un semn de întrebare cu privire la potențialul atacului Angliei pe astfel de drumuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *