Jucătorul „jenat” al lui Carlton, Alex Fasolo, își rupe brațul în timp ce lupta la petrecere

Alex Fasolo, atacant jenat al lui Carlton, va pierde începutul sezonului AFL după ce și-a fracturat brațul în timp ce se lupta cu prietenii la o sărbătoare târzie de Ziua Australiei. După ce a consumat alcool la o petrecere de casă din Richmond, tânărul de 26 de ani s-a împiedicat de jgheabul din fața proprietății chiar după miezul nopții și și-a fracturat brațul stâng când a încercat să-și rupă căderea.

fostul atacant Collingwood a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Epworth duminică și se așteaptă să rateze șase până la opt săptămâni în timp ce își revine. Luni. „Știu că următoarele luni viitoare vor face tot ce pot pentru a recâștiga respectul coechipierilor, antrenorilor…și toți cei implicați în club.

„Cu siguranță regret comportamentul care a dus la această accidentare, mai ales că clubul nu mi-a fost decât o susținere de când am întâlnit-o anul trecut. Acum sunt pe deplin concentrat pe recuperarea mea și sper să fiu pe pistă cât mai curând posibil. ”Leziunile ciudate ale fotbalului Citește mai mult

Carlton deschide sezonul premierului 2019 împotriva lui Richmond joi 21 martie la MCG . Fasolo a semnat cu Blues ca agent gratuit în octombrie după 101 jocuri cu Magpies, doar una dintre acele apariții venind anul trecut, altele fiind preferate de Nathan Buckley. Carlton nu a decis încă dacă Fasolo va fi sancționat, fie că este vorba de o amendă, fie de o suspendare, fie de ambele, din cauza nenorocirii.

„Cu siguranță nu este ceea ce susținem…am avut conversații destul de puternice [luni] dimineață conduse de [co-căpitanii] Paddy Cripps și Sam Docherty “, a spus Brad Lloyd, șeful fotbalului Blues. „Este dezamăgitor faptul că Alex va pierde acea parte a sezonului, dar o privim ca pe o oportunitate de creștere și o educație pentru jucătorii noștri.”

Incidentul lui Fasolo continuă o dezastruoasă campanie de pre-sezon pentru Blues, a inclus leziuni la Sam Docherty (ACL), Matthew Kreuzer (genunchi), Mitch McGovern (fractură la spate), Liam Jones (mână ruptă) și Jarrod Pickett (ruptură rotula).

Între timp, Ollie Wines din Port Adelaide s-a antrenat cu colegii de echipă la Alberton la două zile după ce a suferit o accidentare la umăr într-un accident de schi.Candidatul la căpitania puterii va fi supus scanărilor săptămâna aceasta după ce a rănit un umăr în timp ce schia nautică lângă orașul Mannum din râul Murray, sâmbătă după-amiază. drumul spre calmarea temerilor a suferit daune grave în toamnă. Marele club Kane Cornes a susținut într-o coloană pentru SEN că jucătorul ar avea nevoie de o intervenție chirurgicală și este probabil să fie exclus timp de cel puțin trei luni, dar Puterea nu va mai face niciun comentariu până când nu va primi rezultatele scanării, cel mai probabil marți. </P >

Port nu își poate permite să-l lase pe mijlocașul bullock în afara unei operații atât de aproape de sezonul AFL.Tânărul de 24 de ani este un rol esențial în mixul lui Ken Hinkley la mijlocul terenului și este considerat pe scară largă ca următorul căpitan al clubului după ce Travis Boak a renunțat la rol.

Wines, originar din orașul Victorian Murray River Echuca, a dat spatele deschiderilor cluburilor AFL din statul său natal în iunie pentru a semna o prelungire a contractului care îl leagă de Puterea până la sfârșitul sezonului 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *