Khawaja și Zampa ajută Australia să câștige India în al treilea ODI

Adam Zampa a condus Australia la o victorie cu 32 de curse în cea de-a treia zi internațională de la Ranchi, unde nici măcar un secol de la maestrul urmăritor Virat Kohli nu a fost suficient pentru a ajunge India acasă.

în calitate de concurenți la Cupa Mondială și în scădere cu 2-0 în seria de cinci meciuri, Australia a răspuns, fără îndoială, cu cea mai bună performanță a lor de o zi sub antrenorul Justin Langer, în timp ce echipa sa a înregistrat prima victorie ODI în afara Australiei de când au triumfat la Bangalore în septembrie 2017.

Aaron Finch s-a întors la formă și Usman Khawaja și-a postat fecioara ODI sută, Australia terminând pe 313 pentru 5, cel mai mare total de când a acumulat 334 cu 5 în același meci din Bangalore. Australia a învins India cu 32 de curse în a treia internațional de o zi – așa cum s-a întâmplat Citește mai mult

Finch (93) și Khawaja (104) au pus platforma pentru un total și mai mare în standul de deschidere de 193 de runde, care se întindea peste 191 de bile și era aproape dublu Cel mai înalt parteneriat de deschidere din Australia în timpul suspensiilor lui David Warner ion.

Kohli, care a ieșit din suta câștigătoare de meciuri la Nagpur, marți, a răspuns cu o lovitură strălucitoare de 123 care a scos doar 95 de mingi.

Zampa a făcut descoperirea crucială, demiterea căpitanului pentru a treia oară în turneu și, de asemenea, eliminat de MS Dhoni și Kedar Jadhav. mingea.

Cummins a jucat cu noua minge pentru a ajuta la reducerea Indiei la 27 pentru 3, apoi Zampa a revendicat scalpul foarte important al lui Dhoni pentru a-l face 86 pentru 4, reducând la tăcere o mulțime sold-out care a venit la vezi ceea ce se așteaptă să fie ultimul joc internațional al golețistului în orașul său natal.

Clasa și calmul lui Kohli au venit în prim plan în timp ce se lupta cu impulsul înapoi de la vizitatori cu al 41-lea secol ODI.

Provocarea pentru Australia a fost simplă, dar minunată de dificilă.Aveau nevoie să găsească o modalitate de a-l elimina pe Kohli, a cărui medie de bătăi în urmăririle ODI este acum 68,71 revoltător (cu 25 de tone) sau de a pierde seria. > Glenn Maxwell a creat o șansă prinsă în urmă când Kohli era pe 98, ceea ce i-ar fi negat superstarului a noua sută ODI în urmăriri peste 300. Kohli, când a sărit pe teren și a fost curat, încercând să clipească mingea. de partea piciorului, cu greu îmi venea să creadă seria evenimentelor.

Ecuația victoriei din India a fost de 95 de 75 de mingi când Kohli a plecat.Vijay Shankar și Ravindra Jadeja au pus la punct un stand de 32 de curse, dar turiștii și-au păstrat calmul, primul coborând la Nathan Lyon înainte ca rata de rulare necesară să scape de sub control.

Seria continuă în Chandigarh duminică înainte de a se încheia miercuri la Delhi.

Vizitatorii ar fi putut cu ușurință să posteze o țintă mult mai intimidantă. Lovitura greșită a lui Khawaja a declanșat o prăbușire de patru pentru 24, care a inclus și concedierile lui Maxwell, care a fost promovat la prima scădere și a marcat un foc rapid 47, Shaun Marsh și Peter Handscomb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *