Lauren Cheatle revine în echipa Australia ODI după doi ani de absență

Perseverența lui Lauren Cheatle de a învinge doi ani de accidentări și capacitatea armatei stângi de a balansa noua minge i-au adus o rechemare în echipa australiană de o zi pentru seria împotriva Noii Zeelande.

Cele mai bune talente tinere din Australia ca debutant în vârstă de 17 ani în urmă cu trei ani, Cheatle nu a mai jucat cricket internațional din martie 2017 din cauza rănilor la spate și la umeri.

Tânărul de 20 de ani a fost inclus în 13 din Australia – echipa de jucători pentru seria de trei meciuri trans-Tasman, cu selectorii care rămân cu majoritatea grupului care a câștigat World Twenty20 în noiembrie trecut.Alyssa Healy și Pat Cummins obțin onoruri majore de cricket australian Citește mai mult

Rapid Tayla Vlamenik (genunchiul) și liliacul de deschidere Nicole Bolton (concediu personal) lipsesc pentru seria Rose Bowl – pe care Australia nu o pierde din 2000 – în timp ce Delissa Kimmince a fost trecută cu vederea.

Cheatle este singurul nou incluziune, recuperând locul pe care l-a pierdut doar din cauza bolilor și rănilor.

„A fost greu începutul sezonului ”, a spus Cheatle despre rănile ei. „Mă gândeam la asta de fiecare dată când ajungeam la pieptul de bowling.Dar a avea o vară fără accidentări a făcut-o mult mai ușoară. ”

Cheatle a luat șapte ghișeuri în ultimele trei jocuri ale NSW din liga internă de peste 50 de ani și abilitatea ei de a întoarce mingea înapoi târziu și de a pretinde lbws este un mare plus. Ea este, de asemenea, singurul jucător de bowler cu braț stâng care a reprezentat Australia de la Emma Liddell în 2005.

„Ajută că nu sunt mulți care circulă în jur”, a spus Cheatle. „Aș vrea să cred că este un punct de diferență pe care și-l doresc în partea lor.Sunt destul de norocoasă să fiu un stângaci. ”

Probabil că i se va da noua minge dacă va juca, în special pentru deschizătorul seriei de pe hardul și rapidul Waca Ground pe 22 februarie înainte ca seria să se miște. către Adelaide și Melbourne.

„Ea leagănă noua minge, care este un atu foarte bun”, a spus căpitanul Meg Lanning. „Am văzut ce a reușit să facă atunci când ia împreună niște greier continuu.”

Întoarcerea cu brațul stâng Jess Jonassen a fost numită și după ce a ratat ultima serie de o zi împotriva Pakistanului printr-un genunchi. accident, în timp ce bătăușul Elyse Villani trebuie să învingă o leziune a hamstringului pentru a participa.

Echipa din Australia: Meg Lanning (căpitan), Rachael Haynes, Nicola Carey, Lauren Cheatle, Ashleigh Gardner, Alyssa Healy, Jess Jonassen, Sophie Molineux , Beth Mooney, Ellyse Perry, Megan Schutt, Elyse Villani, Georgia Wareham.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *