Lucas Torreira al Arsenalului îl va înfrunta pe Brighton în ciuda amenințării cu cartonașul galben

Lucas Torreira trece printr-o frânghie disciplinară, dar Unai Emery spune că nu va afecta selecția sa de box la Brighton sau performanța mijlocașului.

Torreira, care a strălucit pentru Arsenal de la venirea sa de vară din Sampdoria, a strâns patru rezervări și, dacă ar fi avertizat împotriva lui Brighton, ar fi suspendat pentru călătoria de sâmbătă la Liverpool. precedentele 12 meciuri din Premier League, iar managerul a subliniat că nu va acorda o importanță mai mare jocului de la Liverpool – sau oricărui alt meci de profil. Peter Schmeichel este interesat de rolul de director de fotbal Manchester United. cariera mea, nu am luat niciodată aceste decizii ”, a spus Emery, când a fost întrebat despre selecția lui Torreira la Brighton, în lumina celor patru cartonașe galbene ale sale. „Vom juca următorul meci la Brighton și vom juca complet – nu cu opțiuni luate în considerare sau jucând cu mai multă precauție.

„ Aceleași trei puncte sunt în Brighton, care sunt în Liverpool și noi vor juca primul la Brighton.Este un meci dur și vom avea nevoie de fiecare jucător cu concentrare 100% pentru a face totul pe teren pentru a câștiga.

„Nu știu dacă Torreira ar putea chiar să joace cu precauție, dar nu vreau să se gândească la posibilitatea unei suspendări pentru un cartonaș galben. ”

Este prima experiență a lui Emery în programul aglomerat de vacanță al fotbalului englez, așa cum este pentru Torreira și un alt recrut de vară, cel de 19 ani bătrânul mijlocaș francez Mattéo Guendouzi.

Emery l-a folosit pe Guendouzi mai mult decât s-ar fi putut aștepta, începând de 17 ori în toate competițiile – doar trei jucători, Granit Xhaka, Shkodran Mustafi și Pierre-Emerick Aubameyang, au început în mai multe meciuri.Există sentimentul că Guendouzi are rezistența de a face față.

Emery a spus: „Vorbeam cu [Laurent] Koscielny despre posibilitatea ca acesta să joace împotriva lui Burnley și el a spus:„ Nu astăzi ”- pentru că el a fost foarte obosit după două meciuri într-o săptămână și am decis ca el să nu fie cu grupul. Koscielny a spus: „Nu sunt Mattéo! Mattéo are 19 ani și am 33 de ani! ”

„ Sunt foarte fericit cu Mattéo și se îmbunătățește mult. El oferă o mulțime de momente cu combinațiile, calitatea și posibilitatea de a juca cu stilul nostru. El trebuie să-și continue progresul cu noi, dar cred că este [încă] foarte tânăr. ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *