Mauricio Pochettino face apel la Spurs să-și păstreze atenția în mijlocul discuțiilor despre titlu

Mauricio Pochettino consideră că Tottenham trebuie să se concentreze asupra propriilor performanțe și să nu fie distras de posibilitatea de a câștiga un prim titlu de ligă din 1961, în ciuda lovirii cu Everton de 6-2 duminică.

Spurs au acumulat mai mult puncte în această etapă ca niciodată în Premier League, dar se află încă pe locul trei, la șase puncte în spatele liderilor, Liverpool.Pochettino a recunoscut după victoria de la Goodison Park că, deși Liverpool și locul doi Manchester City rămân favorite puternice pentru a fi campioni, echipa sa este în luptă, în ciuda unui început de sezon dificil, care a văzut opt ​​jucători revenind la antrenamente doar la începutul lunii august, deoarece Mauricio Pochettino spune că Spurs poate fi concurent la titlu după câștigarea Everton Citește mai mult

Cu meciurile de acasă împotriva Bournemouth în ziua de box și Wolves sâmbătă, Pochettino și-a îndemnat jucătorii să învețe din greșelile lor, având a fost bătut în meciuri succesive din liga după victoria cu 3-0 în deplasare împotriva Manchester United în august.

„Am fost atât de dezamăgit de unele dintre comentarii, de modul în care asimilăm victoria”, a spus el despre răspuns la victoria de la Old Trafford. „După aceea ne îmbunătățim mult și învățăm.În fotbal este întotdeauna să fii respectuos și să vorbești pe teren. Ceea ce trebuie să facem acum este să fim pregătiți din nou pentru a concura împotriva Bournemouth, deoarece va fi un joc greu. Trebuie să poți trece de acea linie, acum să nu te mai gândești la acest rezultat și să fii concentrat și să fii din nou consecvent în următorul joc și poate ajungem să câștigăm.

„Acum este o provocare; sezonul acesta este o provocare masivă pentru noi.În prima noastră conferință de presă de după Cupa Mondială, v-am spus că va fi unul dintre cele mai dificile sezoane pentru noi și căutați ce se întâmplă și ce s-ar putea întâmpla. ”Harry Kane și Son Heung-min joacă în Spurs’s six -dărâmarea golului Everton Citește mai mult

Cu Mousa Dembélé, Victor Wanyama și Eric Dier înlăturați, Moussa Sissoko a început al cincilea meci consecutiv împotriva lui Everton și ar putea fi odihnit împotriva Bournemouth în favoarea adolescentului Oliver Skipp. Un jucător care va începe cu siguranță este Christian Eriksen, care a marcat al patrulea gol împotriva lui Everton, în ciuda faptului că a operat dintr-o poziție puțin mai profundă decât de obicei.Contractul internaționalului Danemarca urmează să expire în 2020, negocierile în curs.

Pochettino a spus: „Decizia va avea loc, la sfârșitul sezonului, sau o altă decizie va avea loc în următorul câteva zile, în ianuarie…Sper că vom păstra cea mai bună decizie pentru club, sper că jucătorul poate lua cea mai bună decizie pentru ei și pentru viitorul lor și pentru club. ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *