Jorginho: „Cu siguranță nu mă consider băiatul de aur al lui Sarri”

Dar Silva a spus clar că o întoarcere în echipă trebuie câștigată pe merit și nu pe baza unei taxe de transfer de 40 de milioane de lire sterline. Richarlison: „Neymar este un idol al meu…I-am imitat tunsorile” Citește mai mult

„Când mă pregătesc pentru un meci, numele nu sunt cu adevărat importante pentru mine”, a spus antrenorul lui Everton, care sâmbătă se duce la Newcastle.

„Am o săptămână, 10 ani. zile sau orice să mă pregătesc pentru un meci și trebuie să-mi răspundă nu doar în meci, ci după și în timpul săptămânii. După aceea îmi voi lua decizia chiar dacă este un jucător cu adevărat important pentru noi și Richarlison este.

„Nu este doar el. André Gomes a făcut un sezon fantastic până la un moment dat când, la fel ca echipa, are ceva sus și jos. Este un jucător important pentru noi, un jucător cheie.Când ești într-un moment bun și André este într-un moment bun, el poate oferi acea calitate în plus pentru noi ca echipă. Nu a jucat ultimele două meciuri. Nu este doar Richarlison. Dacă iau această decizie, atunci cu siguranță Richarlison înțelege pe deplin. Are o singură soluție – arată-mi în cele 30 de minute în care a intrat [împotriva lui Liverpool] că este din nou pregătit și să arate în timpul săptămânii că își dorește locul în echipă. Acesta este tot ceea ce face.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *