PSG l-a învins pe Lille pentru a 12-a victorie consecutivă și a stabilit recordul în ligile majore

Kylian Mbappé și Neymar au marcat, în timp ce PSG a depășit recordul pe care Tottenham îl deținuse din 1960. Victoria asupra echipei de pe locul doi în Ligue 1 a extins, de asemenea, conducerea campionilor la vârf la 11 puncte.Montpellier, clasat pe locul al treilea, care se află încă la trei puncte la distanță, joacă duminică acasă pe Marsilia.

Mbappé a luminat meciul cu un alt gol strălucit, al 11-lea al sezonului, când a preluat mingea în pasul său și a îngropat o încântătoare lovitură de curling pe lângă Mike Maignan în minutul 70.

Neymar a marcat cu 2-0 cu un final clinic în minutul 84 înainte ca Nicolas Pepe să înscrie o penalizare la pauză pentru Lille, care a potrivit partea de acasă pentru vrăji lungi, cu o abordare aventuroasă și o trecere incisivă. Gianni Infantino l-a îndemnat pe președintele Manchester City să fie „pozitiv” în discuțiile FFP Citește mai mult

PSG părea întotdeauna mai periculos, totuși, pe măsură ce Mbappé se apropia cu un șut scăzut înainte ca Maignan să-l refuze pe Angel Di María din apropiere și fundașul brazilian Marquinhos să treacă peste bară după un corner.

Thomas Meunier a tras după o cursă orbitoare de Mbappé și Maignan a salvat din nou Lille cu două bune salvează în etapele de închidere din prima repriză.

Mbappé a spart impas cu precizie letală.Curând după aceea, Maignan a reușit bine să blocheze șutul lui Marco Verrati înainte ca Neymar să foreze în al doilea pentru PSG, care a acceptat apoi un penalty neîndemânatic în timp ce unul dintre fundașii lor a mânuit mingea inutil. Pepe a lovit lovitura directă de Gianluigi Buffon în colțul de sus, dar Lille a rămas fără timp pentru a forța la egalitate. Fiver: înscrie-te și primește e-mailul nostru zilnic de fotbal. un hat-trick în timp ce Napoli a redus diferența cu Juventus la trei puncte cu o lovitură de 5-1 a lui Empoli. Lorenzo Insigne a deschis scorul înainte ca prima dată a lui Mertens să ofere gazdelor un avans de 2-0 la pauză.Francesco Caputo a tras unul înapoi pentru Empoli, dar Mertens a restabilit perna cu două goluri, înainte ca Arkadiusz Milik și al treilea Mertens să adauge luciu în timpul opririi. înfrângere la domiciliu împotriva Eintracht Frankfurt. Sébastien Haller, Ante Rebic și Nicolai Müller au fost ținta vizitatorilor, care urcă pe locul trei. Înfrângerea a fost a treia la rând pentru Stuttgart sub noul lor antrenor, Markus Weinzierl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *