Rittich a marcat al doilea zero

Prima vedetă a meciului a fost David Rittich, care a eliminat 43 de lovituri în Columb, marcând un al doilea zero în sezon și determinând jucătorii de la hochei Calgary să câștige 3: 0. semnal. , după care Patrice Bergeron și Brad Marchand au marcat. „Arăta frumos, mi-a plăcut. Probabil că sunt un shooter decât un creator de jocuri.Arizona a marcat un al treilea gol la mijlocul terței pe care francezul nu l-a putut împiedica. /b>.

A lovit la al doilea început

Filip Chytil, după ce a apelat de la fermă la prima echipă Rangers, și-a făcut amprenta și în cel de-al doilea start al sezonului NHL. El a deschis un scor pe gheața din Nashville în meciul premergător din programul aglomerat de sâmbătă, unde New York a luat ambele puncte după ce a obținut o victorie de 2: 1. Edmonton a sărbătorit același scor după prelungiri pe gheața din Pittsburgh. El a decis până la al 13-lea său.Obiectivul sezonului Leon Draisaitl.

Vătămarea suedezului productiv Mika Zebanejad i-a oferit lui Filip Chytil o mare șansă de a-și arăta calitățile de prim Rangers centru, după un recent apel la fermă. Pariul antrenorului pentru tineretul ceh a dat rezultate. La premiera sa sezonieră în NHL, a lovit imediat un Tampa ambițios și și-a reiterat bucuria în al doilea început pe gheața puternicului Nashville . New York a condus în principal la ambele dueluri până la finalul victoriei.

Ultimul originar din Kroměříž, în vârstă de 20 de ani (16:34, 1 + 0, +1, 4 lovituri) a devenit vizibil în minutul 17, când a tras pucul în ofensivă. trupa și pe cercul din stânga a pus fundașul.Cu o lovitură rapidă, el nu a oferit nicio șansă portarului finlandez, Predators Juuse Saros.

În plus, asistentul a trecut pe contul celui de-al doilea ceh din linia de Blueshirts, Beka Libor Hajek (20:29, 0 + 1, +1). Ryan Strome a dublat conducerea cu 25 de minute. Nashville nu a reușit decât să-l coboare pe Viktor Arvidsson în restul duelului.

Membrul echipei germane, Leon Draisaitl, a marcat în cel de-al cincilea joc al Edmonton la rând și cu etapa a 13-a domnește NHL. Edmonton a reușit să câștige la Pittsburgh 2: 1 după prelungiri, deși aveau un avantaj puternic acasă. Acest lucru a fost documentat prin numărul de fotografii 52:29. Oilers a fost trimis la blockbuster în 28.Colby Cave și scorul slab la PPG Paints Arena au durat până în minutul 54, când asediul veteranului Mike Smith a fost terminat de fundașul Brian Dumoulin.

Pinguinii, cu atacanții vindecați, Yevgeny Malkin și Alex Galchenyuk, nu au reușit să înscrie un alt gol. Singurul participant ceh, atacantul de origine Dominik Simon (14:17, 2 șuturi), a rămas fără punct, la fel ca vedetele importante ale ligii de pe ambele părți ale lui Sidney Crosby și Connor McDavid. class = “tit”> Rezultate NHL:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *