Talking Horses: Graham Bradley a revenit în joc ca proprietar în Irlanda

Aceasta este o știre, deoarece puține figuri din istoria curselor, în Marea Britanie sau Irlanda, au atras atât de multă controversă susținută precum Bradley. Fără a dori să trecem din nou peste tot, să ne amintim pur și simplu că a fost avertizat de cinci ani după ce s-a aflat că a transmis informații pentru recompensă. >

Există un oarecare precedent pentru îndeletnicirea ulterioară a lui Bradley, din moment ce British Horseracing Authority i-a permis o licență de o zi în 2010 pentru a merge în cursa Legends de la Doncaster.Cu toate acestea, BHA i-a spus cinci ani mai târziu că nu l-a văzut ca „o persoană potrivită” pentru a deține o licență de instructor și, de asemenea, a respins o cerere pentru soția sa să se înregistreze ca proprietar.

Dar Numele lui Bradley poate apărea încă o dată într-o carte de curse, chiar și în Marea Britanie dacă Marchons Ensemble este trimis vreodată aici. Interesant este că mătăsurile sale sunt cele albe, galbene și albastre purtate la victorie în Ebor în urmă cu 20 de ani de Vicious Circle, la trei săptămâni după ce Bradley a cumpărat calul în calitatea sa de agent de stocare de sânge la un cuplu de prieteni.

Horse Racing Irlanda are discreție dacă permite unei persoane să se înregistreze ca proprietar. I-am rugat să explice decizia lor cu privire la Bradley, dar până acum nu am avut răspuns.Dacă primesc unul, îl voi posta pe aici. Cele mai bune pariuri ale zilei de miercuri

Nu toată lumea își dă seama, dar aceasta este una dintre cele mai bune curse de săptămâni la mijloc, în afara festivalurilor majore, cu handicapuri majore la fiecare sfârșitul țării. Este ziua Carlisle Bell în nord, ziua Bibury Cup în Wiltshire și oricine a luat după-amiaza liberă pentru a urma acțiunea a luat o decizie excelentă.

Am crezut că dau un interesant în afară în clopotniță, dar nu pare să-i intereseze pe nimeni altul, întrucât The Navigator (3.30) este în general 25-1 și chiar 33 de ani într-un loc sau două.El reprezintă o curte strâmtă, cea a lui Dianne Sayer, dar asta nu-l va duce decât până acum în această cursă, pentru care lista formatorilor reprezintă o masă critică de agilitate.

Grey a alergat o cursă cu adevărat interesantă de-a lungul acestui curs și distanță luna trecută, prima sa ieșire de la un obstacol începător din februarie. Încet și detașat mai devreme, a alergat îndrăzneț pentru a fi bătut mai puțin de o lungime. probleme pe parcurs.Este destul de interesant faptul că conexiunile, folosind un pretendent pentru ambele runde de luna trecută, trec acum la Paul Mulrennan, care este patru din șase pentru Sayer în acest an, șase din 15 în general și a marcat efectiv pentru ea la o lovitură de 6-1 peste. același traseu și distanța de săptămâna trecută (Redarna, care merge din nou în cursa de „consolare” de la ora 15.00.)

Din curtea principală Heather Main, a alunecat la un punct atractiv înainte de a bate un cal Ian Williams care M-am descântat la Goodwood, luptându-mă bine. El are doar câteva kilograme mai mult și are o atragere bună dacă este capabil să dețină o poziție decentă timpurie.

La Salisbury, King’s Slipper (3.50) este cel care îmi atrage atenția.A părut unul pe care să-l urmeze când a obținut o carieră cât mai bună la Kempton în aprilie, prima sa alergare după ce a fost înghețat, dar a intrat în Thirsk Hunt Cup la începutul lunii următoare.

Din orice motiv, curtea lui Clive Cox a avut o perioadă destul de subțire în luna mai, dar lucrurile sunt mai înveselite acum (7/34 în ultima săptămână) și voi avea o șansă în acest sens să se întoarcă înapoi, deși a plecat la 10-1. Ghid rapid Sfaturi pentru miercuri Afișare ascunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *