Tribuna Nord, închisă. Slavia va pierde o parte a auditoriului pentru două dueluri

În semifinala cupei săptămâna trecută, în Eden, fanii slavi au cunoscut euforie nelimitată. Echipa lor a avansat în finală și a învins încă rivalul nepopular Sparta cu 3-0.

Opt zile mai târziu, cu toate acestea, emoția lor la finalul sezonului din ligă a fost răcită de verdictul disciplinarului.

“Cred cu tărie că suprastructura a fost introdusă pentru a fi topul ligii cu toate. Poate că nu își vor închide sectoarele la meciurile unde stadioanele trebuie să fie pline, ar fi nefericit și nu este în întregime demn. Ar trebui să fie o vacanță în ligă “, a declarat antrenorul slav Jindřich Trpišovský după ultimul meci de acasă cu Olomouc.

Apropo, Sparta este și ea în spatele revoltelor fanilor săi.Cu o săptămână în urmă, ea a auzit că fanii ei nu au voie să facă două meciuri în aer liber: primul din Opava s-a terminat, următorul este deja jucat de Sparta la Pilsen…

Cu toate acestea, în urmă cu o săptămână, Slavia a cerut amânarea procedurii, ea reprezentanții și-au cerut scuze. Acum că a primit o pedeapsă similară, care se aplică meciurilor de la domiciliu, două dintre cele trei dueluri vor fi suprastructură.

Comisia de disciplină a pedepsit Slavia pentru încălcarea obligațiilor clubului organizator. în semifinala cupei împotriva Spartei cu o amendă de 100 de mii de coroane și închiderea sectoarelor 106-110 pentru două meciuri competitive interne.

Prin urmare, comisia de disciplină a decis că este cazul să transformăm starea într-o sancțiune necondiționată pentru închiderea unei părți a stadionului din Tribuna Nord “, a declarat președintele comisiei Richard Baček.

“O astfel de repetare ar conduce în sine la închiderea sectorului chiar și fără precondiție. Pedeapsa este aplicabilă imediat după ce a fost plasată pe consiliul oficial, unde decizia noastră va fi publicată astăzi, și, prin urmare, este valabilă pentru următorul meci din Slavia. ”

Slavia a fost condamnat de două ori în condiții de libertate pentru comportamentul inadecvat al suporterilor în meciurile anterioare.

Pedeapsa suspendată din toamnă a expirat, dar nu cea din 11 aprilie.Disciplinarea a pedepsit-o pentru strigăte insultate către antrenorul Karviná František Strak.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *