Unibet

Majoritatea reclamatiilor care nu au fost solutionate au fost rezultatul faptului ca Unibet a decis ca documentele de identificare trimise de jucator nu sunt suficient de bune, astfel incat acestea au inchis conturile (pe T&C-urile lor).

Intr-un caz, Unibet a spus ca nu se simt de parca Unibet ar fi avut suficiente dovezi ca jucatorul a facut ceva gresit. Ei au recomandat jucatorului sa mearga la autoritatea de joc (Malta) si sa depuna o reclamatie.

Ar fi util sa vedeti mai multe dovezi sau o explicatie mai detaliata a faptului ca acesti jucatori fac gresit (verificare ID). In acest fel, poate ca jucatorii pot face o treaba mai buna in pregatirea si trimiterea documentelor in viitor.

Dar, cu atat de multi clienti, sunt sigur ca Unibet are prea multe pe placa lor (care se ocupa de frauda si prevenirea fraudei) pentru a justifica sa explice totul in detaliu, cu atat mai putin pe site-ul unui tert.

In afara de acest caz specific, nu am vazut nimic gresit. De fapt, majoritatea rapoartelor au fost pozitive (si anume despre cash-out-urile rapide si consistente).

Linia de jos – Unibet are o reputatie solida. Nu ai de ce sa-ti faci griji ca joci aici.