Carl Frampton: „Știu cu adevărat că Unibet pot fi din nou campion mondial”

„Am rămas din ring pentru o disponibilizare destul de lungă și Dominquez este foarte rezistent și înalt la 5ft 9in”, spune Frampton. „M-am confruntat cu adversari ca el, unde am făcut greșeala de a privi prea departe și am plătit prețul, gândindu-mă în special la lupta mea cu Horacio Garcia. În această etapă a carierei mele, fiecare luptă este crucială pentru a câștiga convingător, sau asta ar putea fi pentru mine.Cu Dominquez trebuie să fac un spectacol incredibil Unibet pentru a-mi menține speranțele la titlul mondial. ”

Frampton este încântat de întoarcerea Philadelphiei, un oraș de luptă faimos pe care l-a vizitat ca adolescent alături de prietenul și colegul său luptător profesionist, Paddy Barnes și renumitul antrenor de box Gerry Storey. „Gerry Storey este încă un antrenor minunat la clubul de box Holy Family din Belfast și obișnuia să organizeze aceste călătorii uimitoare în Philadelphia, care cred că a fost o echipă selectă irlandeză. Aveam 16 ani și îmi amintesc că te-ai lupta a doua zi, apoi ai voie să te bucuri de festivitățile cu comunitatea irlandeză de acolo. Mi-a plăcut absolut.A existat un barman care încerca să ne hrănească pe toți băutorii de băut, iar în acele zile am privit vreo 12, așa că a fost ceva de vedere. ”Antrenorul de box Belfast care a adus un oraș spart și o sală de sport Citește mai mult

Frampton de asemenea l-a cunoscut pe Joe Frazier, care a făcut din oraș casa lui, în acea călătorie. „Eram prea tânăr pentru a aprecia Unibet enormitatea a ceea ce a obținut ca boxer. Eram doar acest tânăr din Belfast, dar îmi amintesc că l-am văzut și am crezut că așa arată un campion. Avea atâta înțelepciune și era atât de articulat când vorbea. S-a purtat foarte bine cu mult respect pentru toată lumea și asta a rămas întotdeauna cu mine. ”

Frazier a lăsat un impact durabil asupra lui Frampton devreme, dar celălalt fiu al luptei din oraș – Rocky Balboa – a devenit mai recent farmec.În octombrie anul trecut, în timp ce călătorea pentru a-l urmări pe prietenul său Tommy Coyle luptându-se la Boston, Frampton a urmărit primul film Rocky. „Este unul amuzant. Nu m-am așezat niciodată și am vizionat un film complet Rocky, care trebuie să mă pună într-o categorie rară ca boxer profesionist. Am fost oprit să-l văd pe Tommy luptându-se și am tras în primul avion în avion. Când am ajuns acasă am trecut prin toată seria. Filmele sunt, evident, un moment în timp, dar există ceva care rezonează cu siguranță Unibet Romania despre legătura pe care un luptător o poate avea cu orașul din care provine și care arată că orice este posibil. ”

Frampton este unul dintre cei mai buni fețe cunoscute în propriul său oraș, dar se oboseste să fie recunoscut în Belfast? „În Irlanda de Nord avem câțiva oameni faimoși, dar diferența dintre ei și mine este întotdeauna în jurul orașului cu familia.Nu mă interesează nimeni să mă vadă. Sunt doar tipul de alături. Este o onoare că cineva se interesează de mine. Dar dacă ai vedea Rory McIlroy sau Jamie Dornan plimbându-se prin centrul orașului Belfast, asta mi-ar fi interesant. Dar eu? Deloc, sunt doar o ființă normală. ” Facebook Twitter Pinterest Carl Frampton, băiatul de alături, în Belfast. Fotografie: Jason Cairnduff / Action Images via Reuters

Frampton a pierdut doar de două ori mai mult ca profesionist – pentru Léo Santa Cruz în Las Vegas în urmă cu doi ani și pentru Warrington în decembrie anul trecut. În timp ce amândoi rănesc în trup și minte, Frampton spune că s-a ocupat mai repede de înfrângerea de la Warrington. „Fac acum acest podcast și, ca parte a acestuia, a trebuit să văd lupta Warrington.Este un lucru pe care nimeni nu vrea să-l facă după o luptă de genul acesta, dar a fost un lucru bun, deoarece mi-a arătat greșelile de pe care le-am făcut devreme.

„Nu l-am subestimat niciodată. Știam că este un bun luptător, dar, sincer, nu am fost niciodată lovit mai tare în viața mea, ceea ce înseamnă doar să-ți arăt că nu te poți baza pe citirea unei înregistrări cu lipsa de KO-uri pentru a dicta un luptător. Știam devreme că alerg lupta după ce practic am fost bătut în primele două runde când ar fi trebuit să-mi iau un genunchi, dar retrospectiva este un lucru grozav, nu-i așa?

„Dincolo de luptă, cel mai greu lucru pentru mine a fost doar să mă uit la reacția [soției sale] a lui Christine. Asta a fost mult mai rău decât orice lovitură pe care am făcut-o în noaptea aceea. Christine a fost alături de mine în toată perioada amatorilor și rămâne acel sprijin constant.Știu că nu îi este ușor să mă privească luptând și presupun că devine ceva mai greu. Vorbeam recent cu un pilot de motociclete și mi s-a părut fascinant, riscul de a lua curse. L-am întrebat cum s-a ocupat de asta mental, știind că o mișcare falsă și poate muri. Mi-a spus că, dacă ar trebui să meargă, cel puțin avea să facă ceva ce iubește. Asta m-a făcut să mă gândesc, întrucât ador cu adevărat ceea ce fac, dar este egoist și atunci când iei în considerare familia ta și cât de mult înseamnă pentru tine. ”

După înfrângerea la Warrington, Frampton s-a retras pentru o săptămână. Mănușile de box erau agățate și mănușile de grădinărit au fost atrase. Cele șapte zile i-au oferit ocazia să privească înapoi. „Nu mă gândesc adesea la cariera mea, dar, când o fac, mă gândesc cât de norocos să am acești oameni care își cheltuiesc banii câștigați greu urmărindu-mă în întreaga lume.Înțeleg absolut jertfa care vine cu ea. Aceste lucruri nu sunt ieftine, așa că presupun că asta a adăugat întotdeauna presiune. Întotdeauna am simțit că trebuie să livrez pentru acești oameni. Campionul mondial care a supraviețuit la box și a prosperat la Hollywood Citește mai mult

„Există povești uimitoare. A fost un tip din Anglia care a venit la lupta mea împotriva lui Kiko Martínez pe Titanic Slipway, a cunoscut o fată, a rămas însărcinată și acum trăiesc fericiți împreună în Irlanda de Nord. Acest fel de lucruri te face fericit când îți dai seama că a fost mai mare decât doar box.

După ce a luat în considerare pensionarea după înfrângerea lui Warrington, Frampton intenționează acum să-și încheie cariera în condiții proprii. „La începutul carierei mele profesionale, dacă mi-ai fi oferit opțiunea de a câștiga un titlu mondial și de a pierde în prima apărare, aș fi luat asta.Aceste titluri sunt ceva la care nu m-am așteptat cu adevărat, dar, după ce ai obținut ceva, mintea ta începe să treacă la moștenire și ce pot face dacă câștig un alt titlu mondial. Există dubii și vor exista întotdeauna, dar pot să-mi las cariera să fie dictată de un ochi de pe Twitter care spune că sunt acum căcat? Nu. Este decizia mea și știu cu adevărat că pot fi din nou campion mondial. ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *